Warmawear™ - "Dual Fuel" Verwarmde Omklapbare Fleece Wanten

Code: CF0380
Warmawear™ - "Dual Fuel" Verwarmde Omklapbare Fleece Wanten
< > < >
Warmawear™ - "Dual Fuel" Verwarmde Omklapbare Fleece Wanten

Deze praktische verwarmde zachte fleece wanten zullen u de hele winter door in stijl van dienst zijn. De omklapbare vinger capuchon houdt wanneer deze is ingeklapt de warmte vast en opengeklapt hebt u uw vingers vrij om apparaten te bedienen etc. Dit mooie paar wanten is met zijn handige verwarmingssysteem en klassiek design ook erg geschikt om aan vrienden en of familie cadeau te geven.

Deze innovatieve wanten maken deel uit van onze Warmawear™"Dual Fuel""Dual Fuel"

De mogelijkheid om warmtepacks te combineren met ons geavanceerde verwarmingssysteem op batterijen

Onze innovatieve "Dual Fuel" reeks combineert ons verwarmingssysteem met een klein en lichtgewicht warmtepack, dat in het opbergvak past.
Door eerst gebruik te maken van het warmtepack en pas daarna de batterijverwarming in te schakelen verlengt u de verwarmingstijd van de handschoenen aanzienlijk. U kunt natuurlijk het warmtepack ook voor het geval het nodig mocht zijn achter de hand houden of beide verwarmingsmethodes tegelijk gebruiken.
reeks, die u voorziet van extra warmte opties om zo nog meer uit uw verwarmde wanten te halen.

Productinformatie:
  • "Dual Fuel" technologie 2 verwarmingssytemen om de verwarmingsduur te verlengen of om de warmte van de batterijverwarming en een warmtepack te combineren voor maximale warmte.

    Klik hier om deze warmtepacks te bekijken

  • Zachte fleece - comfortabele, behaaglijke en zachte fleece wanten
  • Korte opwarmtijd - de Warmawear™ verwarmingselementen zijn vrijwel meteen warm
  • Opbergvak - voor ons "Dual Fuel" systeem, maar ook voor allerlei betaalkaarten etc.
  • Omklapbare vinger capuchon - maak uw vingers vrij of houden de capuchon gesloten voor geïsoleerde warmte
  • Klittenband ronde de pols - door de verstelbare band bent u verzekerd van een comfortabele pasvorm
  • Zwarte verstevigingsstrook op de palm - zodat ze langer meegaan
  • Warmte vanaf de rug van de hand - de buitenkant van de hand en vingers zijn vaak het gevoeligst voor kou
  • Klittenbandsluiting - zodat de vingercapuchon omlaag geklapt niet in de weg kan gaan zitten
  • Elastische manchetten - om de warmte binnen te houden en met Led aan/uit indicator op klittenband
  • Zwarte clip - hou met deze handige clip uw beide wanten bij elkaar
Specificaties:

Maten:

Batterijen:

  • Per want een 9Volt batterij (niet meegeleverd)

Deze wanten zijn, met hun zachte stof en handige verwarming zijn ook mooi, attent, dankbaar en nuttig cadeau voor vrienden en of familie cadeau. Keer op keer zal blijken hoe belangrijk deze nuttige wanten zijn om met heerlijke verwarmde handen de winter door te geraken.

"Dual Fuel" Technologie
Het "Dual Fuel" systeem is een baanbrekende innovatie van Warmawear™ die warmtepacks met ons verwarmingssysteem op batterijen combineert en zo nog meer verwarmingsopties biedt.
  • Verleng de levensduur van de batterij door gebruik te maken van de tot maximaal 50°C warme warmtepacks en zo de batterij te sparen voor later gebruik
  • Kom met deze dunne warmtepacks nooit zonder warmte te zitten, hou daarom deze slimme niet-electronische oplossing achter de hand
  • Maximaliseer de hoeveelheid afgegeven warmte door het electronische verwarmingssysteem samen met de warmtepacks te gebruiken

Deze dunne warmtepacks blijven in het opbergvak tot maximaal 6 uur warmte afgeven.

Klik hier om onze warmtepacks te bekijken

Wanten of Vingerloze Handschoenen

Deze wanten hebben een omklapbare vinger capuchon zodat u uw vingers vrij kan maken om bijv. te sms'en, uw pincode in te voeren en verder alles waar u uw vingers voor nodig heeft! Met klittenbandsluiting om ervoor te zorgen dat de vinger capuchon niet in de weg kan gaan zitten.

Aan/Uit-Knop met LED

De "Instant Heat" functionaliteit zal al binnen enkele ogenblikken na het inschakelen van de handschoenen de kou verdrijven en met de "Easy Switch"-technologie kunt u ze, met wanten aan, in of uitschakelen door op de gemakkelijk bereikbare schakelaar op de polsband te duwen. De ingebouwde LED geeft aan of de handschoen in- of uitgeschakeld is. Door de handschoenen elke keer maar voor een korte periode in te schakelen, kunt u de levensduur van de batterijen aanzienlijk verlengen.De handige LED en de schakelaar zitten boven de verstelbare polsband, die samen met de elastische manchet er voor zorgt om de warme lucht binnen in de handschoen te houden en voor bewegingsvrijheid.

Verstevigde Handpalm

Gebruik deze slijtvaste wanten voor allerlei activiteiten, van sport tot tuinieren waarbij de verwarmingselelementen uw handen warm zullen houden. De verstevigde handpalm houdt niet alleen de warmte binnen maar beschermt ook uw handen tijdens de werkzaamheden. In combinatie met het zachte fleece, zullen deze wanten u vele winters lang warm en comfortabel weten te houden.

Verborgen Batterijvak

Het subtiele smalle batterijvak bevindt zich boven op de pols, zodat het niet in de weg zit. De batterijen kunnen gemakkelijk worden verwijdert, handig als u ze alleen met warmtepacks gebruikt. Voor deze wanten is één 9 Volt batterij per want nodig.

 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld dinsdag 3 januari 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld maandag 5 december 2016

Score: 2/5 Vertalen

"They don't work hands where still cold a waste of a tenner"

beoordeeld maandag 15 februari 2016

Score: 2/5 Vertalen

"Gloves warm for 15 minutes on 1st time of trying them out. Red light went out after 3 minutes of using mittens for the 2nd time of wearing them. On 3rd attempt I put mittens on after getting into car, switched gloves on and red light went out before I reversed car off the drive. Not yet had time to purchase new battery to see if that is the problem, however, did purchase battery along with mittens so this should not be an issue."

beoordeeld woensdag 10 februari 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Von zwei Paar geschickten Handschuhen funktioniert ein einziger Handschuh.Man kann für knappe 60 Euro wohl funktionstüchtiges Material erwarten! Bin sehr unzufrieden!"

beoordeeld donderdag 4 februari 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Les batteries (qui ne sont pas bon marché) ne tiennent pas longtemps."

beoordeeld zondag 31 januari 2016

Score: 5/5 Vertalen

"like the mittens and a very good price"

beoordeeld maandag 27 juli 2015

Score: 5/5 Vertalen

"These mittens are excellent. I have poor circulation & my finger usually become ice cold when out, gloves in general don't usually work well. However even without the battery or disposable heat packs, these mittens work great."

beoordeeld zondag 29 maart 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Happy with product and speedy delivery. Warm hands,so pleased with purchase."

beoordeeld vrijdag 13 februari 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Prodotto con buon rapporto qualità-prezzo. Spedizione nei tempi previsti"

beoordeeld vrijdag 6 februari 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1