Warmawear™ Set met Handwarmer, Verwarmde Inlegzolen en Sjaal

Code: CF0148
Warmawear™ Set met Handwarmer, Verwarmde Inlegzolen en Sjaal
< > < >
Warmawear™ Set met Handwarmer, Verwarmde Inlegzolen en Sjaal
Warmawear™ Set met Handwarmer, Verwarmde Inlegzolen en Sjaal


Set Bestaat uit:
 • Warmawear™ 3 in 1 Handenwarmer, Zaklamp en Telefoonoplader
 • Warmawear™ Verwarmde Inlegzolen (Maat 38-43, Knip op de juiste maat)
 • Warmawear™ Verwarmde Sjaal op Batterijen met USB Connector
Specificaties:

Warmawear™ 3 in 1 Hand Verwarmer, Zaklamp en Telefoonoplader

 • Hoogte 88.6mm x Breedte 65.5mm x Diepte 23.68mm
 • Gewicht 90g
Warmawear™ Verwarmde Inlegzolen
 • Maat 38-43 (gemakkelijk op de juiste maat te knippen)
 • Werkt op 3 AA batterijen per inlegzool
Warmawear™ Verwarmde Sjaal op Batterijen met USB Connector
 • Lengte 150cm x Breedte 22cm
 • Werkt op 3 AA batterijen
 • Met USB Connector
 • Chemisch te reinigen

Als u last heeft van de kou in de winter, of lijdt aan de ziekte van RaynaudZiekte van Raynaud of fenomeen van Raynaud
Dr Rob Hicks
Voor het eerst beschreven door Maurice Raynaud in 1862, wordt nu gedacht dat ongeveer 10 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk aan de Ziekte van Raynaud lijden.
In extreme gevallen leidt dit tot hevige pijn in de ledematen bij blootstelling aan veranderingen in temperatuur
of op wintersportvakantie gaat dan zal deze combinatie van drie producten u heerlijk warm en comfortabel weten te houden. Uw voeten en nek, twee typisch koude gevoelige gebieden, worden door de inlegzolen en sjaal beschermd tegen de kou. De 3 in 1 handenwarmer geeft warmte, laadt uw gsm op en kan bovendien ook als zaklamp dienen. Voor deze set is gebruik gemaakt van geavanceerde technologie en materialen om uw comfort, zelfs in barre winterse omstandigheden te garanderen.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Let op: Uit ons onderzoek blijkt dat, hoewel de Duracell batterijen het ongeveer even lang volhouden als de Panasonic Pro Power batterijen, de verwarmingselementen met de Panasonic batterijen merkbaar warmer worden.

Warmawear™ 3 in 1 Hand verwarmer, Zaklamp en Telefoonoplader

Houdt, met deze handige en compacte accu handwarmer, uw handen lekker warm als de temperaturen buiten dalen. Gemakkelijk op te laden via uw computer of via een stopcontact USB-adapter (adapter niet meegeleverd). Dit toestel kan ook worden gebruikt als een draagbare telefoon oplader en zaklamp! Als zaklamp is het handig voor van alles en nog wat zoals kampeertochten of om in het donker het sleutelgat te vinden, of met behulp van de handige fietsstuur clip als koplamp voor op de fiets. Verlaat dus deze winter uw huis niet zonder dit handige gadget. Het geavanceerde verwarmingselement zorgt voor een weldadige warmte aan beide kanten van de handwarmer. Blijft op een enkele acculading maximaal 5 uur (of 4, indien gebruikt op de hoogste stand) warm.

Warmawear™ Verwarmde Inlegzolen

De inlegzolen hebben een ingebouwd geavanceerd verwarmingselement op batterijen, dat een aangename warmte verspreid over de hele lengte van de voet inclusief de tenen, die het gevoeligst zijn voor kou. Elke inlegzool heeft een batterijhouder aan een band die aan uw been bevestigd wordt. Eenmaal ingeschakeld, zullen ze uw voeten snel opwarmen en bij gebruik van goede kwaliteit batterijen, gedurende meer dan 3 uur warmte afgeven. Deze tijd kan aanzienlijk worden verlengd door de zolen slechts gedurende korte periodes achter elkaar in te schakelen.

Warmawear™ Verwarmde Sjaal op Batterijen met USB Connector

Het verwarmingselement in deze sjaal maakt gebruik van koolstofvezel infrarood-technologie, die na een druk op de knop gelijkmatige aangename warmte produceert. Deze sjaal is niet alleen nuttig om u op koude dagen warm te houden, maar is ook een uitkomst voor degenen die last hebben van pijn of kramp in hun nek of schouders, omdat het een makkelijk toegankelijke warmtebron is, die juist in dit soort gevallen snel voor verlichting kan zorgen.

 
Klanten Feedback

Score: 3.3/5 (3 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"My daughter was over the moon with these items and can’t wait to try them out when she is standing on the touch line watching her daughter play football in all weathers"

beoordeeld zondag 31 december 2017

Score: 4/5 Vertalen

"Me gustaría más información del producto en la web. El calentador de manos es estupendo, la bufanda la probaré. Las plantillas son muy gruesas y parecen incómodas."

beoordeeld zondag 5 juli 2015

Score: 1/5

"De handwarmer werkt en laadt ook niet op "

beoordeeld zondag 26 januari 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1