Warmawear™ 2 in 1 Verwarmde Muts en Sjaal

Code: CF0286
Warmawear™ 2 in 1 Verwarmde Muts en Sjaal
< > < >
Warmawear™ 2 in 1 Verwarmde Muts en Sjaal
Warmawear™ 2 in 1 Verwarmde Muts en Sjaal


Eigenschappen:
  • Dubbele functie - deze muts kan, door het trekkoord los te maken, ook als een sjaal gedragen worden
  • Omkeerbaar - een kant is zwart, de andere khakigroen
  • Koolstofvezel verwarmingselementen aan beide kanten van de muts, die tot onderaan doorlopen, om uw oren warm te houden
  • Wanneer het als een sjaal gedragen wordt dan voorzien de verwarmingselementen uw nek en schouders van een kalmerende warmte
  • De handige batterijhouder met aan/uit schakelaar zit in een geïntegreerde zakje aan de achterkant van de muts
  • Kan gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld ter verlenging van de levensduur van de batterijen
  • Handige oorkleppen - om uw oren te beschermen tegen de kou
  • De zachte fleece stof is comfortabel, stijlvol en isolerend
  • Koord kan zo strak aangetrokken worden dat er geen warmte uit de muts kan ontsnappen, zodat uw hoofd lekker warm blijft!
  • Khaki en zwart zijn stijlvolle en veelzijdige kleuren
Specificaties:

  • Werkt op 3 AA batterijen

warmawear_insole_diagram

Deze unieke muts is zowel nuttig als veelzijdig. Als het koord aan de bovenkant wordt losgemaakt dan wordt de muts een band die als een warme en stijlvolle sjaal kan worden gedragen. De oorkleppen hebben geïntegreerde koolstofvezel verwarmingselementen om uw lekker warm te houden en wanneer het als sjaal gedragen wordt dan zullen deze elementen uw schouders zachtjes opwarmen. Of, als u de sjaal 90° draait, zullen ze een rustgevende warmte aan uw borst en achterkant van uw nek afgeven. Trek het koordje strak om er weer een muts van te maken. Dit multifunctionele kledingstuk is een essentiële winter investering.

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Let op: Uit ons onderzoek bleek dat, hoewel de Duracell batterijen het ongeveer even lang volhielden als de Panasonic Pro Power batterijen, de verwarmingselementen met de Panasonic batterijen merkbaar warmer werden.

Zoals alle Warmawear™ producten, is ook dit ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd. Het heeft een handige en gebruiksvriendelijke batterijhouder die netjes opgeborgen zit in een zakje en gemakkelijk toegankelijk is om de verwarmingselementen aan- of uit te schakelen. Het kan als muts of sjaal worden gedragen, trek het koordje aan of maak het los om dit ongelooflijk nuttige kledingstuk direct van functie te latenveranderen.

De verwarmingselementen zijn zo geplaatst dat, als u het als muts draagt, ze uw oren verwarmen en wanneer het als sjaal gedragen wordt verwarmen ze gevoelige plekken, zoals nek, borst of schouders. Dankzij de gemakkelijk toegankelijke aan/uit schakelaar kunt u deze uitschakelen voor het behoud van de levensduur van de batterijen.

De muts is gemaakt van fleece, dus uitstekend geschikt om u, zelfs zonder de handige verwarmingselementen lekker warm te houden en het is bovendien nog comfortabel ook! Khaki en zwart zijn kleuren die met veel van uw winterkleding te combineren zijn. Voorzien van oorkleppen en fleece kwasten rond het koord bovenop, die beide zorgen voor extra warmte en voorkomen dat de warmte ontsnapt.

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (7 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"Good idea but not sure if the daughter with cold ears will wear it!!"

beoordeeld zondag 23 november 2014

Score: 5/5 Vertalen

"The heating element works well and provides sufficient heat to maintain a warm head, neck and shoulders. Good product."

beoordeeld maandag 30 december 2013

Score: 5/5

"Bij bestelling was er twijfel over het model en de efficiëntie van de muts. Maar na het eerste gebruik blijkt duidelijk dat deze de koude kan weerstaan."

beoordeeld zondag 29 december 2013

Score: 3/5

"Leuke muts, pads worden lauw/handwarm, nog niet buiten getest."

beoordeeld vrijdag 20 december 2013

Score: 5/5 Vertalen

"ottimo"

beoordeeld maandag 16 december 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Works a treat!"

beoordeeld zaterdag 14 december 2013

Score: 1/5 Vertalen

"the reason for bad rating is when I opened the package one pack of batteries was open and the card they were on was an old card when I put 3 batteries from the pack into one of the hats to try it practically no heat appeared so I tried the batteries in a torch and just got a dim glow so obviously the batteries were drained so had either been used or were extremely old so wont be ordering from primrose again"

beoordeeld vrijdag 29 november 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1