Waterornament van Gestapelde Bloempotten met LED-verlichting

Code: WF0917EU
Waterornament van Gestapelde Bloempotten met LED-verlichting
Waterornament van Gestapelde Bloempotten met LED-verlichting

Dit aantrekkelijke waterornament, met 8 gebarsten bloempotten die in drie lagen opgestapeld zijn, is prachtig vormgegeven en is gemaakt van hoogwaardig kunsthars. Geniet van het ontspannende geluid van water dat rustig, via drie van de acht rustiek ogende bloempotten trapsgewijs naar beneden stroomt. Het geluid zorgt voor een echt gevoel van rust in de omgeving rondom dit waterornament. Omdat het er authentiek uitziet is dit gegarandeert een fantastische aanwinst voor uw huis of tuin.

Eigenschappen

  • Vervaardigt van hoogwaardig kunsthars
  • Volledig zelfvoorzienend - geen aanvullend reservoir nodig
  • UV- en vorstbestendig - verhoogt de duurzaamheid van dit product
  • LED-verlichting - zodat u er dag en nacht van kunt genieten
  • Geschikt voor binnen en buiten

Dit landelijk en rustiek ogende waterornament is slim vermomd, het lijken echte bloempotten maar ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunsthars en daardoor is het lichtgewicht, duurzaam, en heeft het een lange levensduur. Het is nauwgezet gegoten om het zoveel mogelijk te laten lijken op het ruwe uiterlijk en de textuur van echte bloempotten. Het lijkt wel alsof de scheuren in de potten in de loop der tijd door het water zijn ontstaan. Dit is echt een voorbeeld van een mooie combinatie van klassieke looks en moderne productietechnieken. Kunsthars is zowel vorst-en UV-bestendig wat bijdraagt aan het weerstaan van de elementen. De LED-verlichting verlicht niet alleen het ornament, maar door de subtiele verlichting van het water wordt het stromende effect hiervan extra versterkt, waardoor rond het geheel een subtiel en gloeiend effect ontstaat, dat niet alleen voor een simpelweg verbluffend spektakel zorgt, maar ook een kalmerende werking heeft.

Afmetingen

Hoogte: 82cm x Breedte: 50cm x Diepte: 46cm
Pomp met 10m stroomkabel

Waterornament van Gestapelde Bloempotten met LED-verlichting

Waterornament van Gestapelde Bloempotten met LED-verlichting

Waterornament van Gestapelde Bloempotten met LED-verlichting

Waterornament van Gestapelde Bloempotten met LED-verlichting
 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Die verbaute Pumpe ist recht klein bemessen. Die eingebauten Saugnäpfe finden im Brunnen keinen Halt. Die Bedienungsanleitung ist unterirdisch,aber zum Glück ist der Zusammenbau selbsterklärend."

beoordeeld dinsdag 26 juli 2016

Score: 2/5

"In de bovenste bloempot is nog een gietnaad te zien, deze is niet voldoende afgewerkt. Op afstand zie je dit defect niet meer. Er zat een Engelse stekker aan, daar heb ik een adapter voor aangeschaft. Het werkt verder goed en ik vind de kleuren van de bloempotten het mooist uitkomen bij zonlicht in de late namiddag."

beoordeeld vrijdag 17 juni 2016

Score: 4/5

"geen"

beoordeeld zondag 21 juni 2015

Score: 5/5

"Lijkt inderdaad echt op oude bloempotten. Bij ons geen probleem om het aan te sluiten er was gewoon een Europese stekker voorzien."

beoordeeld maandag 4 mei 2015

Score: 5/5 Vertalen

"alles Bestens"

beoordeeld vrijdag 23 januari 2015

Score: 4/5

"Bij een ornament zat geen verloop van Engelse stekker naar Nederlandse stekker. hierdoor is het nu nog niet bruikbaar. bij degen die het eerst geleverd is zat deze stekker wel."

beoordeeld vrijdag 19 december 2014

Score: 4/5

"Er zou ergens op de site moeten worden vermeld dat het een Engels product betreft en dat er dus een Engelse stekker aan zit. Je hebt een verloopstuk nodig."

beoordeeld vrijdag 27 juni 2014

Score: 5/5

"Goed verpakt, en we vonden het erg mooi."

beoordeeld donderdag 15 mei 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Produit correspondant en tous points à notre attente mais surtout au visuel affiché sur le site ce qui n'est pas le cas pour tous les vendeurs du Web."

beoordeeld dinsdag 10 september 2013

Score: 3/5 Vertalen

"La fuente Fárrago que nos llegó no es como aparece en la foto, con tonos rojizos y verdes. Resultó ser muy oscura, casi marrón y de una sola tonalidad. Desilusión."

beoordeeld maandag 5 augustus 2013

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1