Waterval Tuingieter – Racegroen (5L)

Code: TE5522
Waterval Tuingieter – Racegroen (5L)
Waterval Tuingieter – Racegroen (5L)

Met een gebogen handvat en een slim gewogen uitloop voor 'automatisch' gieten, is deze gieter ideaal voor het verstrekken van de benodigde voeding aan uw planten. De afneembare koperen broes biedt een fijne en snelle beregening en het vermijdt schade aan uw tere planten en bodem door een te hoge waterdruk.

Eigenschappen:

  • Inhoud 5 liter
  • Gewogen uitloop benut de zwaartekracht voor 'automatisch' gieten
  • Enkele ergonomische handgreep met opgerolde randen voor extra comfort
  • Ovale vorm
  • Thermisch verzinkt voor een langere levensduur
  • Afgewerkt in hoogglans gepoedercoat racegroen
  • Gemaakt van dik staal
Deze extreem duurzame gieter heeft een robuuste stalen constructie en is voorzien van een thermisch verzinkte coating voor een lange levensduur. De Waterval Gieter bevat een enkel gebogen handvat met een opgerolde rand voor extra comfort en een deels zelfherstellende coating tegen krassen en roestvorming. Bij gebruik in combinatie met de gewogen uitloop, zal de zwaartekracht de gieter doen kantelen, waardoor de gieter 'automatisch' giet. Inclusief een koperen broes voor fijnberegening, die makkelijk verwijderd kan worden. Gepoedercoat in hoogglans racegroen voor extra duurzaamheid en om het een klassieke en stijlvolle uitstraling te geven.

Afmetingen:

Inhoud: 5L

 
Klanten Feedback

Score: 3.7/5 (3 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld donderdag 22 mei 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld maandag 31 maart 2014

Score: 2/5 Vertalen

"On first appearances, this is a good quality, heavy-duty, metal greenhouse watering can of sensible size and shape - but despite having a brass threaded rose and spout, it has no alternative roses or attachments for individual pot watering or extensions for reaching to the back of greenhouse benches. It is therefore almost useless in a greenhouse."

beoordeeld woensdag 12 maart 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1