Waterwand – De Golf

Code: WF0180M
Waterwand – De Golf
Water stroomt met een betoverend effect langs de beide kanten van deze gracieuze waterwand. Gemaakt van gepolijst rvs en wordt inclusief pomp geleverd. Kan in een vijver of kiezelpoel geplaatst worden. De leidingen zitten onzichtbaar in de wand verborgen. De aansluitingen voor de pomp zitten aan de onderkant. Eenvoudig schoon te maken met elk schoonmaakmiddel dat geschikt is voor rvs.

Specificaties:
Hoogte 90cm x Breedte 60cm
Pomp debiet 3000 liter/u

Heeft u een reservoir nodig?

De prijs is inclusief fontein en pomp. Behalve als u de fontein in een vijver plaatst zult u waarschijnlijk nog een reservoir nodig hebben.

Wij kunnen hiervoor zowel een geborsteld RVS reservoir voor bovengronds leveren of het van 100% gerecycleerd plastic gemaakte FiniaTM 1375 reservoir dat bedoeld is om ingegraven te worden. In het RVS reservoir wordt de waterwand op de meegeleverde betonblokken geplaatst. Het kan eventueel los bovenop een ingegraven kunststof reservoir staan, maar voor de stabiliteit raden wij toch aan om hiervoor onze adapterkit te gebruiken om de wand waterpas op zijn plaats te zetten. Rvs reservoir Breedte x Diepte 70cm, Hoogte 20cm ; FiniaTM 1375 reservoir Breedte x Diepte 137,5cm, Hoogte 37cm.

FiniaTM 1375 reservoir (Klik hier)
Adapterset (Klik hier)

of
RVS Reservoir (Klik hier)

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"It's still in the box waiting for better weather, but I have to admit, it looks really nice, so hopefully it will work well."

beoordeeld maandag 8 april 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Belle qualité beau design ! juste le regret que le moteur soit bruyant pour usage intérieur il y a t il une solution ?"

beoordeeld donderdag 3 januari 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1