Gemakkelijk aan / uit-technologie
Waarom Warmawear?

De aanleiding voor het ontwikkelen van Warmawear was, dat we merkten dat de prijs voor een stel degelijke verwarmde handschoenen voor motorrijders absurd hoog was. We konden ons gewoonweg niet voorstellen, dat er niets fatsoenlijks onder de €250,00 te vinden was om onze vingertoppen lekker warm te houden. Een Primrose team (onder leiding van Matt en Justin) is deze uitdaging aangegaan en met een stel goede ideeën en een tekentafel werd na een paar weken hard doorwerken het eerste werkende prototype getest. We schrijven 2008, onze verwarmde handschoenen waren een nieuwe, verbeterde en indrukwekkende ontwikkeling van wat er voordien op de markt verkrijgbaar was. En u vond dat blijkbaar ook want ze vlogen als warme broodjes over de toonbank.

Herkomst

Tijdens de ontwikkeling van Warmawear hebben we een aantal knelpunten aangepakt, die ons als gebruikers van verwarmde kleding al jarenlang dwars zaten. Nieuwe technologie liet ons bijvoorbeeld toe om de dikke batterijen, in de polsbanden van verwarmde handschoenen, te vervangen door kleine AA batterijen. Waardoor ze gemakkelijker te dragen zijn. We hebben ook een aan/uit schakelaar bedacht, die gebruikt kan worden zonder de handschoenen uit te trekken. Zodat u de levensduur van de batterijen kunt verlengen zonder daarvoor uw vingers weer koud te laten worden.

Warmawear - De bestrijding van de symptomen van de ziekte van Raynaud
Ontwikkeling

Bij Warmawear, zijn wij er trots op dat we als onvermoeibare vernieuwer, constant op zoek zijn naar nieuwe ideeën en er onophoudelijk naar streven om onze producten te verbeteren en te perfectioneren. Onze slimme ideeën en handige functies maken onze verwarmde kleding beter dan die van andere - zoals bijvoorbeeld onze verwarmde handschoen met Tecsense vingertop, waarmee een touchscreen bediend kan worden zonder de handschoen uit te hoeven trekken.

Sinds de eerste succesvolle introductie van onze nieuwe, verbeterde en zeer betaalbare verwarmde handschoenen, is het Warmawear assortiment uitgebreid met een hele reeks verwarmde kleding. Zo hebben wij als eerste de verwarmde inlegzolen geďntroduceerd op de Engelse markt en o, wat zijn ze er daar gek op! Van bodywarmers tot sjaals tot heerlijke zachte mutsen, met onze uitgebreide collectie kunnen wij u van top tot teen warm houden.

Aanpassing

Ons klimaat verandert en wordt minder voorspelbaar. De markt voor verwarmde kleding ontwikkelt zich ook snel, en wij bij Warmawear streven ernaar om in de voorhoede van die ontwikkeling te blijven. Warmawear is bovendien een ideaal hulpmiddel voor mensen die lijden aan de Ziekte van Raynaud, het geeft die extra warmte die nodig is om de kou het hoofd te bieden. Maar het is ook ideeal voor mensen die, ongeacht wat voor weer het ook is, houden van het buitenleven.Bekijk alles Warmawear