Zwarte Ella Artstone Plantenbak Langwerpig - 55cm

Code: PP1252
Zwarte Ella Artstone Plantenbak Langwerpig - 55cm
< > < >
Zwarte Ella Artstone Plantenbak Langwerpig - 55cm
Zwarte Ella Artstone Plantenbak Langwerpig - 55cm

Deze elegante plantenbak is vervaardigt uit een unieke steen composiet, maar wel met de uitstraling van echt steen, sterk, vorstbestendig en licht van gewicht. Het heeft een slim drainage systeem waardoor u nooit meer het ongemak heeft dat planten te veel of te weinig water krijgen.

Eigenschappen:

  • Artstone is een unieke steen composiet, met de uitstraling van echt steen, sterk, vorstbestendig en licht van gewicht
  • Slim drainage systeem - reservoir met overloop kanaal
  • UV-bestendig - beschermt tegen de gevolgen van UV-straling , zoals verkleuring en oppervlakte scheuren

Deze unieke steen composiet is sterk, maar ook licht van gewicht waardoor u deze lichtgewicht bloembak gemakkelijk kunt verplaatsen rondom uw tuin of huis, zonder dat dit afbreuk doet aan de sterkte en duurzaamheid van het product. UV-bestendig, wat betekent dat het beschermt tegen beschadiging door UV-stralen van het zonlicht. Daarom is het onwaarschijnlijk dat er tijdens hete zomers barsten in het oppervlak ontstaan of dat het verbleekt.

Een van de meest interessante eigenschappen van deze plantenbak is het slimme drainage systeem. Een teveel aan water sijpelt door de gaatjes onderin in een reservoir, waar een plant er met zijn wortels bij kan. Als u de plant teveel water hebt gegeven of na bijv. een stortbui loopt het er vanzelf via de in het reservoir ingebouwde overloop weer uit. De aarde gaat direct in de pot en wanneer de Artstone binnen wordt gebruikt kan het overloop kanaal gemakkelijk worden afgesloten met de bijgeleverde plug. Deze aantrekkelijke en praktische plantenbak is voor zowel binnen als buiten gebruik geschikt.

Afmetingen:

Breedte: 55cm
Diepte: 17cm
Hoogte: 17cm

Ontdek onze andere Ella Artstone plantenbakken :

 
Klanten Feedback

Score: 2.0/5 (1 beoordeling)

Score: 2/5 Vertalen

"2 auges sur 4 cassees de haut en bas .le probleme vient il du transport? Compte tenu du prix je trouve que c est decevant ."

beoordeeld woensdag 8 mei 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1