Gebruiksvoorwaarden

Algemene Voorwaarden

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met en over uw aankoop en voldoen daarom aan de Wet Kopen op afstand. In Leveringen & Retourneren kunt u hierover meer informatie vinden.

Ook garanderen wij de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. Lees hierover meer in Privacybeleid

Alle aangegeven afmetingen zijn bij benadering; wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat ze zo accuraat mogelijk zijn.

Sommige artikelen die wij verkopen zoals tuinschermen en -schuttingen zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en vervaardigd op traditionele wijze. Houd u er alstublieft rekening mee dat dit soort natuurlijke producten er niet altijd uitzien als machinaal vervaardigde producten.

Verbale Vertegenwoordiging

Wij helpen u graag en doen ons best u zo goed mogelijk advies te geven via de telefoon. Echter, als de informatie die u nodig heeft, van cruciaal belang is voor het maken van een beslissing om een artikel wel of niet te kopen, kan het zijn dat we de informatie per email aan u toesturen om eventuele misverstanden te voorkomen.

Laagste Prijs Garantie - op prijsgebied zijn wij onverslaanbaar.

Als u elders hetzelfde artikel voor een lagere prijs ziet, geven wij u tenminste €10 korting op een ander artikel!
Wij zijn erg gesteld op onze reputatie van 'Het grootste aanbod tegen de scherpste prijzen' en om deze reputatie te behouden, controleren wij onze prijzen zeer regelmatig.

Onze prijsbelofte:
Als u elders hetzelfde artikel tegen een lagere prijs ziet (tot en met maximaal 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling bij Primrose):
  1. krijgt u dit artikel alsnog tegen deze zelfde prijs
  2. geven wij u €10 korting op een nieuw te bestellen artikel
En als dit artikel meer dan €100 kost, krijgt u van ons een tegoed van 10% van die prijs, dat u bij aankoop van een ander product kunt gebruiken. Stel dat u product X bij ons voor €205 ziet en u dit zelfde product elders voor €200 heeft gezien. Wij reduceren onze prijs voor u dan naar €200 en geven u een tegoed van €20 (10% van €200) dat u bij aankoop van een ander artikel kunt besteden.
De gebruikelijke voorwaarden zijn van toepassing - het product van de concurrent moet binnen Nederland op voorraad zijn, dezelfde levertijd hebben en de prijs moet inclusief de verzendkosten lager zijn dan onze prijs inclusief verzendkosten. De aankoop van dergelijke artikelen kunnen tot een maximum worden beperkt.
Laagste Prijsgarantie
Geen alledaagse prijsbelofte!

De koper is verantwoordelijk voor verlies en/of schade vanaf het moment dat de bestelling is afgeleverd. De koper wordt verantwoordelijk na aflevering mits de betaling volledig is afgerond. Bij het gebruik van een creditcard/Ideal wordt het geld direct na het bevestigen van de bestelling afgeschreven. Restitutie van een betaald bedrag wordt doorgaans direct gedaan, echter kan het een aantal dagen duren voordat de bank de transactie heeft verwerkt. Bestellingen op maat kunnen niet worden geannuleerd en gerestitueerd.

Wij behouden ons het recht voor deze gebruiksvoorwaarden te veranderen zonder voorafgaande kennisgeving, en raden daarom aan deze regelmatig te raadplegen. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze voorwaarden. De voorwaarden vormen het contract tussen u en ons. Deze overeenkomst heeft geen invloed op uw wettelijke rechten als consument.

Copyright en het gebruik van onze afbeeldingen, video's en teksten

Afbeeldingen, video's en teksten zijn eigendom van Meika Ltd en/of onze leveranciers. Neem contact met ons op als u afbeeldingen, video's en/of teksten wilt gebruiken. Het zonder voorafgaande toestemming gebruik maken van beeld- en tekstmateriaal is strafbaar.

Afbeeldingen en/of bewegende beelden van Meika Ltd kunnen worden gehuurd voor het bedrag van € 1.250 + BTW per afbeelding en/of video plus €150 + BTW per week per afbeelding of video. Door gebruik te maken van onze video's of afbeeldingen op uw website gaat u akkoord met deze voorwaarden. De voorwaarden vormen het contract tussen u en ons.Primrose is de handelsnaam van Meika Ltd. Registratieadres:
44 Portman Road, Reading RG30 1EA Verenigd Koninkrijk. Bedrijfsnummer 4756556. BTW nummer 945 6917 78