Levertijd bedraagt tussen de 3-5 werkdagenKorting op grote aantallenVerzendkosten bedragen €6.99
Hij staat prachtig, erg natuurlijk. Licht valt er een beetje doorheen. Je kan er een klein beetje doorheen kijken, maar genoeg om niet echt te kunnen kijken. Mooiste schutting die ik ooit heb gezien
5 Stars Feefo onafhankelijke beoordelingen

Traditionele Hazelaar en Wilgenschuttingen

Hazelaar en Wilgenschuttingen zijn misschien wel de oudste vorm van tuinafscheiding in Europa, daterend uit de Neolithische tijd 5000 jaar geleden. Het zijn robuuste, mooie en millieuvriendelijke producten, die niet alleen ideaal zijn voor de traditionele tuin, maar ook tuinliefhebbers uit de 21ste eeuw de kans geven om een unieke, natuurlijke look te geven aan moderne stadsruimtes.

Wat is het verschil tussen Wilg en Hazelaar?


Het grootste verschil is de dikte van de gebruikte takken. Wilgenschuttingen zijn geweven van jongere en dus dunnere takken - de horizontale takken zijn tot 1cm in diameter. Horizontale hazelaartakken zijn langer, en zien er meer uit als 'takken' van een boom, zijn over het algemeen 1 - 2cm dik en maken een steviger en minder tere indruk in uw schutting.

Wilgenschuttingen
Veel Gestelde Vragen


Ambachtelijk, handgeweven van duurzame materialen

Maten: Alle schuttingen zijn 1.83cm breed, met tot 5 verschillende hoogtes: 92cm, 122cm, 137cm, 152cm en 183cm.

LET OP: Dit zijn produkten van natuurlijke materialen. Daarom kunnen wij niet garanderen dat de kleur of dikte exact hetzelfde is als in de afbeeldingen.

De schuttingen zijn gemakkelijk op hoogte te maken door de verticale stammen door te zagen en de onnodige horizontale takken te verwijderen. De breedte kan aangepast worden door voorzichtig te zagen zó dat de horizontale takken niet los raken. U kunt eventueel ook aangrenzende schuttingdelen overlappen om breedte te verminderen.

1 to 28 (van 28 producten) Bekijk alles

1 to 28 (van 28 producten) Bekijk alles