Papillon™ - Wilgenmat - 300cm x 150cm

Code: GS0022WM
Papillon™ - Wilgenmat - 300cm x 150cm
< > < >
Papillon™ - Wilgenmat - 300cm x 150cm
Deze robuuste en milieuvriendelijke natuurlijke wilgenmat is een perfecte praktische toevoeging aan uw tuin. Het is populair als een manier om bestaande omheiningen te verbeteren en bloembedden te kaderen. Ideaal voor het verbergen van bestaande schermen of muren, het kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's, waardoor een zacht schaduwrijk gebied eronder ontstaat.

Zeer populair als extra privacy voor buiten bubbelbaden en spa's, dankzij de veelzijdigheid van dit product kunt u het gebruiken voor een verscheidenheid aan toepassingen in de tuin. Deze omvatten het bieden van schaduw en privacy, het verbergen van minder aantrekkelijke delen van de tuin, zoals composthopen, of om gewoon een beetje decoratie aan uw huis toe te voegen. Deze afscherming is gemaakt van volledig natuurlijke wilg, waardoor deze verschillende omgevingscondities kan weerstaan.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig ontwerp - zorgt voor een aantrekkelijk scherm of hek voor de tuin
  • Huidige omheiningen verbeteren - ideaal voor het verbergen van bestaande omheiningen of muren
  • Natuurlijk - gemaakt van volledig natuurlijke milieuvriendelijke wilg
Afmetingen
  • Hoogte: 150cm
  • Lengte: 300cm

BELANGRIJK: Omdat dit een natuurproduct is, is elke rol en wilgenteen uniek. Wij kunnen dus niet garanderen dat elke rol en teen dezelfde kleur, breedte en hoogte hebben. Zo zal de breedte/dikte tussen de tenen kunnen variëren tussen de 5 en 15mm, met een gemiddelde van ongeveer 7mm.

Deze matten kunnen worden bevestigd aan bestaande tuinomheiningen, stenen muren, hekwerk van hekwerken, arbours en vele andere gebieden in de tuin die afscherming of schaduw vereisen. Het kan eenvoudig worden bevestigd aan houten tuinhekken door het gebruik van gegalvaniseerde tuin nietjes die de boven- en onderkant van de afscherming beveiligen. Deze afscherming is ideaal voor het verbergen van bestaande muren en schermen, het kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's, waardoor een zacht schaduwrijk gebied eronder ontstaat.

Of u de afscherming gaat bevestigen aan een bestaande omheining, muur of prieel, u moet ervoor zorgen dat deze goed is bevestigd. Om dit te bereiken, raden we aan onze verzinkte draad, ratelzeven en kabelbinders te gebruiken.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Dit product wordt geleverd als een rol van 4m met een keuze uit vier andere hoogtes - H1m, H1,2m, H1,5m, H1,8m.

Ook interessant

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1