Wij testen onze Warmawear producten... op reis in IJsland!

Er zijn talloze verwarmde producten verkrijgbaar en de enige manier om zeker te weten dat het product echt werkt is een grondige test

Onze Warmawear inkoper is op reis naar IJsland, de perfecte kans om onze Warmawear collectie te testen. Dus wij stuurden haar naar IJsland, gelegen tussen het Noorden van de Atlantische Oceaan en de Noordelijke IJszee, met handschoenen, binnenvoeringen voor handschoenen, sokken, binnenzolen, wegwerp warmtepacks en natuurlijk onze welbekende Warmastone™.

De Warmawear verwarmde kleding heeft ons lekker warm gehouden bij ijskoud weer en tijdens de lange nachten in onze tent.

Wij hebben dit jaar enkele verbeteringen aan onze Warmawear collectie gemaakt. Onze binnenzolen zijn nu watervast, waar onze inkoper Alena erg blij om was bij haar trektocht over het ijs! De wegwerp warmtepacks bleken zo effectief, dat wij het ontwerp van onze verwarmde sokken hebben gewijzigd met toevoeging van een zakje aan de voorkant, voor gebruik van onze Dual Fuel Technology.

Alenas paklijst:

1. Verwarmde binnenhandschoenen

2. Verwarmde handschoenen

3. Wegwerp warmtepacks

4. Verwarmde inlegzolen

 • Draadloze Oplaadbare Waterproof Inlegzolen - Warmawearô

  (15)
  € 55,99
 • Alena had ook een paar Warmawear oplaadbare inzolen, die ze thuis al op maat geknipt had, om in haar wandelschoenen te gebruiken. Zelfs voor de gletsjer-trek, waarbij ze urenlang op ijs liep, bleven haar voeten warm. Deze inzolen zijn ook watervast, waardoor haar voeten ook voor kou door vocht beschermd werden. Alena zegt:

  Deze inzolen zijn van watervast materiaal gemaakt en mijn voeten bleven de hele dag lekker warm.

 • Warm EN watervast!

5. Thermische kousen

 • Thermische Kousen met Strepen - van Warmawearô

  (45)
  € 5,99
 • Vooral de Warmawear verwarmde sokken waren populair door hun leuke kleuren en het prettig aanvoelende materiaal. Het enige probleem was dat ze vaak "geleend" werden door de anderen. De sokken hebben een comfortabele zachte binnenlaag, waardoor de warmte goed wordt vastgehouden.

  Ook zonder de verwarmingsmethodes die we in andere Warmawear producten gebruiken, bleken deze sokken meer dan voldoende om onze voeten de hele nacht warm te houden.

 • Lekker warme tenen met leuk gekleurde verwarmde sokken.

Wij hopen dat u evenveel plezier van uw Warmawear producten zult hebben als wij, zelfs als u er niet helemaal mee naar IJsland gaat!

Je kunt vinden ze allemaal hier