Kleine Dennenhouten Verhoogde Kubus Plantenbak - 42cm

Code: PP3421
Kleine Dennenhouten Verhoogde Kubus Plantenbak - 42cm
< > < >
Kleine Dennenhouten Verhoogde Kubus Plantenbak - 42cm
Geef uw buitenruimte een rustieke charme met deze houten plantenbak. De minimalistische stijl van deze plantenbak zal zeker uw planten en bloemen complimenteren. Een natuurlijke toevoeging aan de natuurlijke schoonheid van uw buitenruimte. De plantenbak is gemaakt uit behandeld dennenhout, wat de levensduur verzekerd en zal ervoor zorgen dat het stevig blijft.

Productbeschrijving
  • Behandeld dennenhout - de behandeling verzekerd dat de structuur duurzaam en stevig is, wat de plantenbak perfect maakt voor buitengebruik over een lange termijn
  • Traditioneel ontwerp - de rustiek houten constructie maakt de plantenbak de perfecte aanvulling voor uw bloemen en kruiden
  • Verantwoord geproduceerd hout - het hout gebruikt als constructie van deze plantenbak komt van duurzame bronnen, wat het product milieu vriendelijk maakt
Specificaties

  • Hoogte: 38cm
  • Diameter: 42cm

BELANGRIJK: De instructies onderaan deze pagina zijn voor een gelijkaardige, grotere plantenbak en er zijn mogelijks minder onderdelen nodig voor samenstelling van het model van 42cm.

BELANGRIJK: Deze plantenbak komt plat verpakt als een bouwpakket (schroeven inbegrepen). De hulpmiddelen die in de hoofdafbeelding worden afgebeeld, zijn niet bij de plantenbak inbegrepen. Deze afbeeldingen zijn alleen ter illustratie.

Traditioneel ontwerp

De rustiek houten constructie maakt deze plantenbak de perfecte aanvulling voor uw bloemen en kruiden, waardoor het geweldig staat bij zowel moderne als antieke tuin decoratie.

Bewerkt dennenhout

Het bewerkte dennenhout dat werd gebruikt ter constructie van deze plantenbak verzekerd dat de structuur duurzaam en stevig is, wat het perfect maakt voor buitengebruik over een lange termijn.

 
Klanten Feedback

Score: 4.6/5 (5 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"A good product delivered quickly"

beoordeeld vrijdag 25 januari 2019

Score: 4/5 Vertalen

"Looks good when fully assembled. But needs hammering when assembling as slots don't fit neatly. A rubber mallet will come in handy. If not, you can use a hammer but it dents the soft wood."

beoordeeld maandag 1 oktober 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Very good quality for the money. Fairly easy to put together. Really pleased."

beoordeeld woensdag 19 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Arrived as expected and easily assembled."

beoordeeld donderdag 26 juli 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Good quality. delivered on time."

beoordeeld woensdag 25 april 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1