4m x 12m Luxe Feesttent/Partytent

Code: MQ4X12L
4m x 12m Luxe Feesttent/Partytent
4m x 12m Luxe Feesttent/PartytentProductinformatie


Dit is onze "top"-model - zeer slijtvaste, met een dikke zware 500gr/m2 PVC-dak en 380gr/m2 PVC-zijkanten. Deze feesttent is een combinatie van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ideaal voor trouwerijen, feesten, opslag en kan zelfs gebruikt worden om uw auto in op te slaan.

Onze luxe feesttenten zijn gemaakt van waterdicht, uv-gestabiliseerd, vuurvertragend materiaal, Polyester / PVC. Het dak heeft 500gr/m2 gewicht en de zijkanten hebben 380gr/m2 gewicht.

De stof is een veel luxer materiaal dan de polyethyleen dat gebruikt wordt in de standaard feesttenten. Het materiaal is speciaal gecoat aan de binnenkant waardoor het veel meer water tegen houdt dan de resistente polyethyleen.

Let op: eindpaneel ziet er nu anders uit dan op de afbeelding, de gehele achterkant is nu 1 paneel, tot aan de punt van het dak.

 • De Luxe 500g PVC-dak
 • De Luxe 380g PVC-zijkanten
 • Frame is gemaakt van gepoedercoat stalen buizen met een diameter van 38mm
 • Verlengbuis 42mm
 • Vuurvertragend materiaal
 • Stevige ritsen
 • Makkelijk in elkaar te zetten, uitgebreide instructies worden bijgeleverd
 • Hoogste punt: 3m
 • Hoogte van de zijkanten: 2m
 • Aantal ingangen (eindpanelen): 2
 • Aantal ramen aan beide kanten: 2
 • 3 jaar fabrieksgarantieWat is het verschil tussen de Standaard feesttenten en de Luxe feesttenten?

Beide types feesttenten gebruiken hetzelfde stalen frame (feesttenten van 6m breed hebben een extra steunpunt voor het dak, dit is niet nodig voor de kleinere feesttenten). Het enige verschil tussen de Luxe en de Standaard feesttenten is de dikte en kwaliteit van het doek. De Luxe feesttenten maken gebruik van een luxe dikke doek, van 500gr/m2 PE en PVC compositie (380gr/m2 aan de zijkanten). Dit doek ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook nog eens erg duurzaam.

De Luxe feesttent is de juiste keus als u opzoek bent naar een feesttent die er goed uit ziet of van plan de feesttent erg regelmatig te gaan gebruiken. De Standaard feesttent is een goede optie als u eens in de zoveel tijd een feesttent nodig heeft.

De Luxe feesttent is 100% waterdicht en lekt gegarandeerd niet. Standaard feesttenten willen nog wel eens een druppeltje water doorlaten na lange tijd blootgesteld te zijn aan hevige regen.

Onze Luxe feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar. Onze Standaard feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden.Makkelijk uit te breiden

 
Klanten Feedback

Score: 4.2/5 (5 beoordelingen)

Score: 4/5 Vertalen

"Although the tape on the windows to create the arch is a bit tacky and lets the product down."

beoordeeld woensdag 19 maart 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Disappointed that the side panels are not zipped together to form a wind proof area as per some of the other manufacturers"

beoordeeld zondag 29 september 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld woensdag 28 augustus 2013

Score: 5/5 Vertalen

"easy assemble instructions clear and concise 2 people assembled frame and roof 1extra to help raise up done in less than 90 minutes"

beoordeeld dinsdag 16 juli 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Bon produit"

beoordeeld dinsdag 30 april 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1