4m x 12m Standaard Feesttent/Partytent

Code: MQ4X12S
4m x 12m Standaard Feesttent/Partytent
4m x 12m Standaard Feesttent/Partytent



Product informatie.


De beste standaard feesttent van hoge kwaliteit die u kunt vinden. Deze feesttent is een combinatie van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Ideaal voor een trouwerij, feesten, opslag en kan zelfs gebruikt worden om uw auto in op te slaan.


  • 240 g/m² PE Dakzeil
  • 180 g/m² PE Zijkanten
  • Frame is gemaakt van gepoedercoat stalen buizen met een diameter van 38mm.
  • Vuurvertragend materiaal
  • Stevige ritsen
  • Makkelijk in elkaar te zetten; uitgebreide instructies worden bij geleverd.
  • Hoogste punt: 3m
  • Hoogte van de zijkanten: 2m
  • Aantal ingangen: 2
  • Aantal ramen aan beide kanten: 2
  • 12 maanden fabrieksgarantie.



Wat is het verschil tussen de Standaard feesttenten en de Luxe feestten?

Beide type feesttenten gebruiken het zelfde stalen frame (feesttenten van 6m breed hebben een extra steunpunt voor het dak, dit is niet nodig voor de kleinere feesttenten). Het enige verschil tussen de Luxe en de Standaard feesttenten is de dikte en kwaliteit van de hoes. De Luxe feesttenten maken gebruik van een luxe dikke hoes, van 500 g/m² PE en PVC compositie (380 g/m² aan de zijkanten). Deze hoes ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook nog eens erg duurzaam.

De Luxe feesttent is de juiste keus als u opzoek bent naar een feesttent die er goed uit ziet of van plan de feesttent erg regelmatig te gaan gebruiken. De Standaard feesttent is een goede optie als u eens in de zoveel tijd een feesttent nodig heeft.

De Luxe feesttent is zeer waterdicht en lekt gegarandeerd niet. Standaard feesttenten willen nog wel eens een druppeltje water door laten na lange tijd blootgesteld te zijn aan hevige regen.

Onze Luxe feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar. Onze Standaard feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden.



Makkelijk uit te breiden

Onze feesttenten zijn zo ontworpen dat u uw feesttent erg gemakkelijk kunt uitbreiden. Het kan zijn dat u na uw aankoop vind dat uw feesttent te klein is. Maakt u zich geen zorgen, met de uitbreidingskit kunt de feesttent in de lengte vergoten. Neem contact op met onze klantenservice als u dit wenst te doen. Reserve onderdelen zijn verkrijgbaar op onze site, zie de Spares categorie.



Hoe moet ik de feesttent bevestigen?


Gras

Bij het plaatsen van een feesttent op gras heeft u slechts vier spantouwen en vier haringen nodig. Wij raden aan (zeker voor feesttenten van 6m breed maar ook bij kleinere modellen) dat u onze bevestigingskit aanschaft, die bestaat uit spanningsriem en robuuste haringen. Deze riemen moeten elke twee meter rondom de feesttent geplaatst worden.

Voor extra stevigheid kunt u de grondbuis kit aanschaffen.


Harde ondergrond

De feesttent kan zonder bevestiging op een harde ondergrond (zoals asfalt) staan, mits u de grondbuis kit aanschaft voor extra stevigheid.

Wij raden u aan om, als het mogelijk is, de hoeken van de feesttent met een touw te bevestigen.



Klik om te vergroten
 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (1 beoordeling)

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld maandag 4 november 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1