55cm, Karbon Glazen Effect Kom Plantenbak - van Primrose™

Code: PP7880
55cm, Karbon Glazen Effect Kom Plantenbak - van Primrose™
< > < >
55cm, Karbon Glazen Effect Kom Plantenbak - van Primrose™
Combineer een moderne eigentijdse stijl met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze karbon glazen effect plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak zal leven geven aan uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mix van beide steen en hoog dichtheid hars. Het steen biedt een authentieke verschijning en duurzaamheid terwijl het hars er is resulteert dat deze plantenbak een lichtgewicht is, alsook praktische en niet van kleur vervaagt, wat dus het beste van beide werelden geeft. Deze kom kan ook gebruikt worden als een vijver in een pot.
  • Optioneel afvoergat met bijgeleverde stop - komt met bijgeleverde stop voor diegene die graag hun eigen afvoergat boren voor het waterbeheer
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV gestabiliseerd, wat het perfect maakt voor zowel binnen als buiten gebruik
Specificaties
  • Hoogte: 49½cm
  • Diameter: 55½cm
Plant uw bloemen en kruiden in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is doorheen uw tuin. Komt met een bijgeleverde stop voor diegene die graag hun eigen afvoergat boren voor het waterbeheer, waardoor u simpelweg kan genieten van de resultaten van de prachtige bloemen en kruiden.

Deze verouderd roest vierkante plantenbak zal opgaan met de natuur van uw buitenruimte alsook een rustieke stijl geven aan uw tuin wat prachtig zal zijn indien gecombineerd met moderne meubels op uw patio. De kom vorm van deze plantenbak zal een dramatiek creëren in uw tuin en patio, ideaal om te combineren met een vijver en zit ruimtes, maak zo een prachtige ingang naar uw huis.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"Perfect color and style for my Pieris Japonica"

beoordeeld donderdag 26 april 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1