Alium™ Florentine 2 Zits IJzeren Tuinbank Zwart 109cm

Code: FU6175BLK
Alium™ Florentine 2 Zits IJzeren Tuinbank Zwart 109cm
< > < >
Alium™ Florentine 2 Zits IJzeren Tuinbank Zwart 109cm

De Florentine bank biedt u 2 comfortabele zitplaatsen om heerlijk te genieten van de buitenlucht. Deze met de hand uit staal vervaardigde bank is zowel stevig als stijlvol.

Productinformatie:
  • Stalen constructie - stevig en stabiel
  • Traditioneel ontwerp - past bij elke omgeving
  • Met armleuningen en rugsteun voor een comfortabele zitplaats
  • Decoratief - geeft charme aan uw tuin
Specificaties:

  • Hoogte 101cm
  • Breedte 109cm
  • Diepte 50cm
  • Gewicht 10,5kg
Let op: dit product wordt plat verpakt inclusief instructies geleverd en is thuis genmakkelijk in elkaar te zetten.

Sierkussens

Sierkussens geven extra comfort en kleur aan uw bank. De kussens hebben een afneembare hoes en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. U kunt het aantal kussens dat u nodig heeft wijzigen als u naar het winkelwagentje heeft doorgeklikt. Al vanaf twee stuks krijgt u korting op de prijs van deze kussens.

Stalen Constructie

Deze bank is volledig uit staal vervaardigd. Staal staat bekend om zijn stevigheid en kan in sierlijke patronen gebogen worden zonder daarbij aan duurzaamheid in te boeten, waardoor het een ideaal materiaal is voor tuinmeubelen.

Een Comfortabele Zitplaats

De 2 zits Florentine bank is elegant, tijdloos en decoratief en geeft uw tuin of terras extra charme. Met de kleurrijke sierkussens wordt het zitplezier extra comfortabel en knus.

Elegant Stalen Ontwerp

Vakkundig gemaakt en met kunstig bewerkt metaal dat gezelligheid uitstraalt. De zwarte afwerking geeft het een smaakvolle, klassieke kleur. Het materiaal zal kan van nature roesten, maar dit geeft juist extra charme aan de bank en heeft geen invloed op de duurzaamheid ervan, zodat u vele jaren plezier van deze bank zult hebben.

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (1 beoordeling)

Score: 4/5 Vertalen

"très facile en montage.(les clés sont fournies)..par contre sauf erreur de ma part il faut avoir un appui pour le dossier"

beoordeeld vrijdag 12 juni 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1