Banquet™ - Buitenkeuken/Gasbarbecue met 4 Branders, H133cm x B106cm

Code: OL3470
Banquet™ - Buitenkeuken/Gasbarbecue met 4 Branders,  H133cm x B106cm
< > < >
Banquet™ - Buitenkeuken/Gasbarbecue met 4 Branders,  H133cm x B106cm

Wat is er beter dan tegelijkertijd van de zomerzon te genieten en de tijd kokkerelend in uw eigen achtertuin door te brengen? Laat de inspiratie van uw innerlijke chef u leiden tijdens bereiden van overheerlijke gerechten in de buitenlucht op deze roestvrijstalen vierpits buitenkeuken van Banquet™. Met vier regelbare branders en een temperatuurmeter in de deksel hebt u volledig controle over deze keuken.

Productinformatie:
  • Stevige stalen constructie - lange levensduur en weerbestendig
  • Effectient gebruik van warmte - dubbellaags warmte isolerend rvs deksel
  • Gemakkelijk tempteratuur controle - geïntegreerde en handige temperatuurmeter in het deksel voor het controleren van de temperatuur als het deksel gesloten is en met de knoppen op het bedieningspaneel wordt de temperatuur van iedere brander afzonderljk geregeld
  • Extra ruimte voor etenswaren en gereedschap - inclusief gepoedercoate werkbladen en een rekje voor kruiden en specerijen
  • Opbergruimte voor gasfles - de opbergruimte is voorzien van een geïntegreerde plank
Specificaties:
  • Hoogte 133cm x Breedte 106cm x Diepte 59cm
  • Grill Oppervlak: Breedte 67,5cm x Diepte 41,5cm

De rvs constructie en de geëmailleeerde grill zorgen voor extra duurzaamheid, zodat deze barbecue, voor de komende jaren wel eens een hot item in uw tuin zou kunnen worden. Met vier branders zet u elke keer weer een heerlijke complete maaltijd op tafel.

Draagbare BBQ gereedschap set

Met deze handige en draagbare set heeft u alle essentiële benodigdheden in een keer bij de hand. De set bestaat uit: een tang, een mes, een vork, een spatel en een opbergkoffer. Vink het vakje aan om deze set aan uw bestelling toe te voegen.

Geniet deze zomer mede door het comfort en gemak van deze buitenkeuken van een heerlijk familiaal buiten etentje. Met de grill zorgt u voor een heerlijke barbecue smaak zonder rommel of geknoei. Door de handige duw en draai ontsteking zijn de pitten snel aangestoken en met de knoppen op het roestvrij stalen bedieningspaneel controleert u de brandertemperatuur voor perfect bereide gerechten.
Met deze handige buitenkeuken heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Door de 4 afzonderlijk regelbare grote branders kunt u meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. Eenmaal bereide gerechten zet u eventueel zolang op het warmhoudrek om te voorkomen dat ze afkoelen. Op de werkbladen aan de zijkanten kunt u van alles kwijt zoals rauwe groenten of vlees, oliën en kruiden. Aan de voorkant zit er een handig kruiderrekje, zo houdt u al uw kruiden en specerijen binnen handbereik en bij elkaar.

Deze robuuste buitenkeuken bestaat uit een robuuste stalen constructie met werkbladen van stijlvol en slijtvast gepoedercoat staal en een dubbellaags warmte isolerend deksel van een laag gegalvaniseerd staal en een laag rvs. De zijkanten van het deksel zijn gemaakt van koud gewalst gepoedercoat staal voor extra levensduur. In het deksel zit een handige temperatuurmeter. Door de gebruikte hoogwaardige materialen zult u jaren plezier van deze barbecue hebben.

Optionele Accessoires

Wij leveren ook allerlei accessoires, niet alleen voor bij het koken, maar ook voor het onderhoud. Klik hier voor een overzicht van deze accessoires.

Voor deze buitenkeuken heeft u een gasslang en een voor propaangas geschikte drukregelaar nodig. Propaan heeft als groot voordeel ten opzichte van butaan dat het geschikt is om in elk seizoen te gebruiken, dus ook bij lagere omgevingstemperaturen.

.

Is een gasbarbecue iets voor mij?

In discussies over grillen of roosteren op gas of houtskool hoor je van beide kanten vaak heel veel overtuigende argumenten. Maar uiteindelijk komt het altijd neer dat het eigenlijk vooral gaat over een persoonlijke voorkeur qua smaak en traditie. Want of het nu gaat over het top secret hamburger recept van uw moeder, een geluksschort, of een passie voor de geur van houtskool, wij bij Primrose begrijpen dat iedereen zijn eigen manier heeft om dingen te doen. Dat is waarom we hieronder gaan proberen om u te helpen een weloverwogen keuze te maken voor de voor u geschikste barbecue wat betreft budget, bereidingsvoorkeuren en uw persoonlijkheid.

Voordelen van gasbarbecues


Handiger

Gasbarbecues zijn veel gemakkelijker en sneller in gebruik te nemen dan houtskool en zijn na gebruik gemakkelijker schoon te maken. Een gasbarbecue kan al in minder dan 10 minuten klaar voor gebruik zijn, terwijl dat bij een houtskool barbecue toch iets langer duurt.

Gemakkelijker schoon te maken

Laat bij een gasbarbecue het vuur na afloop nog een paar minuten branden om alle resten op het rooster te verbranden, reinig daarna het rooster met een staalborstel - minder rommel en gedoe.

Gemakkelijker om de temperatuur te controleren

Een gasbarbecue geeft stabiele en constante warmte af die gemakkelijk via een knop kan kan worden geregeld. Hierdoor wordt het te bereiden gerecht gelijkmatiger verwarmd. Zodoende wordt het voor de chef-kok makkelijker om aan multi-tasking te doen, of om aan een bapaald delicaat gerecht meer aandacht te kunnen schenken.

Goedkoper

Hoewel gasbarbecues in het begin meestal duurder zijn dan houtskool modellen, is gas meestal een veel goedkopere brandstof. Afhankelijk van hoe vaak u uw barbecue gebruikt, kan een gasbarbecue, economisch gezien voor u de juiste investering zijn.

Houtskool Barbecues Houtskool Barbecues
vanaf€44,99

Klik hierboven voor een overzicht van al onze houtskoolbarbecues.

 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (1 beoordeling)

Score: 4/5 Vertalen

"satisfait de l'appareil malgres ce defaut constaté"

beoordeeld woensdag 12 augustus 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1