Cederhouten Hoge Vierkante Plantenbak - B/D40cm x H59cm

Code: PP2615
Cederhouten Hoge Vierkante Plantenbak - B/D40cm x H59cm
< > < >
Cederhouten Hoge Vierkante Plantenbak - B/D40cm x H59cm

Vakkundig gemaakt van mooi en erg gewaardeerd hout van de western red ceder, deze plantenbak is echt een plaatje en een genot om naar te kijken. Door het neutrale ontwerp past deze plantenbak goed in een moderne of in een traditionele tuin. Het hout van de western red ceder bevat olie dat er op een natuurlijke wijze voor zorgt dat het hout bestand is tegen rot, schimmel en insecten en het hoeft dus niet niet behandeld of geïmpregneerd te worden. In feite zijn we zo overtuigd van de resistentie tegen houtrot van deze plantenbak dat wij op deze bak maar liefst 10 jaar garantie geven.

Productinformatie:

  • Exquise Western Red Ceder - top kwaliteit natuurlijk hout
  • 10 jaar garantie - we hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van het cederhout, dat wij u 10 jaar garantie geven
  • Aantrekkelijk lamellen ontwerp - natuurlijk hout gecombineerd met traditionele Europese stijlen
  • Staat op 4 poten - zodat de onderkant niet in het water komt te staan; voor het behoudt van de plantenbak
  • RVS 316 (geschikt voor zout nilieu) roestvast beslag - om geen afbreuk te doen aan de kwaliteit
  • Natuurlijk veroudering - Ceder veroudert heel mooi, het krijgt een zilvergrijze patina waardoor de nerf nog mooier uitkomt
  • Inclusief uitneembare kunststof binnenbak - om direct contact tussen de potgrond en het hout te vermijden; voor het behoudt van zijn lange levensduur
  • Voorzien van drainage gaten - voorgeboorde drainage gaten in de binnenbak voor een goede waterhuishouding

Specificaties:

  • Hoogte 59cm
  • Breedte/Diepte 40cm
  • Gewicht 8,5kg
Let op: Van nature kunnen er kleine knoesten in het hout voorkomen. Deze zijn puur cosmetisch en hebben geen invloed op de duurzaamheid en stabiliteit.

Door de top kwaliteit western red cederhout, is deze plantenbak ongelooflijk goed bestand tegen houtrot. Sterker nog, we hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van deze plantenbak, dat u er van ons 10 jaar garantie op krijgt. Cederhout is een erg mooi uitziende houtsoort en het lamellen ontwerp roept herinneringen op aan Europese raamluiken.

Op het cederhout zal mettertijd van nature een zilvergrijze patina ontstaan, als u liever de warme kleur van het cederhout wilt behouden, raden wij u aan om het hout met een houthandelingsproduct te behandelen. Om deze plantenbak in topconditie te houden wordt deze geleverd met een kunststof binnenbak, hierdoor heeft u niet alleen minder grond nodig, maar belangrijker is dat de (natte) grond niet langdurig in contact komt met het hout.
In de onderstaande tabel vindt u een aantal vergelijkbare cederhouten plantenbakken.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1