"Chamberlain" Moestuinbak - 155cm x 80cm

Code: TE0259
"Chamberlain" Moestuinbak - 155cm x 80cm

De moestuinbak bestaat uit in elkaar grijpende behandelde en glad geschaafde houten delen en zijn zonder gereedschap in elkaar te zetten.
Een verhoogd plantenbed is ideaal op patio’s of kleine tuinen en super handig om uw eigen fruit, groenten of kruiden te telen.
Moestuinbakken kunnen de tuinier ten goede komen. Want ze maken niet alleen het tuinieren makkelijker en lichter voor mensen met groene vingers maar met een fysieke beperking, maar ze zien er nog nog eens erg aantrekkelijk uit! En eenmaal opgezet zijn ze voor iedereen zeer arbeidsbesparend.

Een met compost gevulde moestuinbak is een ziekte- en onkruidvrije omgeving waaraan u precies de juiste hoeveelheid bemesting kunt toevoegen. Dat betekent dat uw planten in een zo optimale mogelijke omgeving kunt laten groeien en u ze ook dichter bij elkaar kunt planten.

De aarde in de moestuinbak zal in het vroege voorjaar ook sneller opwarmen, waardoor u al vroeg in het seizoen kunt beginnen met planten. Ze lenen zich goed voor het gebruik van staken en gaas, zodat een vroege en veilige plantengroei verder gewaarborgd wordt.

In moestuinbakken hoeft u veel minder te spitten, en de grond wordt niet compact. Het kan een oplossing bieden voor plekken of tuinen met een slechte afwatering of te natte grond. Vocht vasthoudende en goed afwaterende grond levert nu eenmaal de beste omstandigheden op voor uw planten om ongecontroleerd te kunnen groeien.

Als u de ruimte rond de moestuinbak afdekt met anti worteldoek met daarop een laag schors of kiezels, dan zal dit ook een natuurlijke barrière vormen tegen slakken en aangezien de grond in de bak ook geen eitjes bevat kunt u wat dat betreft met een schone ongedierte vrije lei beginnen. Anti-slakken korrels strooit u liever rondom de buitenkant van de moestuinbak strooien in plaats van tussen de planten.

Specificaties:
Lengte / Breedte: 155cm
Hoogte 80cm

 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"A good product delivered quickly"

beoordeeld vrijdag 25 januari 2019

Score: 2/5 Vertalen

"The item is good , however on opening the packaging, I found it to be damaged. I believe this was caused during transit and although I was able to fix the damage with glue, I feel this was not acceptable"

beoordeeld maandag 5 november 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Simply slot together no screws or nails, make sure the ground is level and fill"

beoordeeld vrijdag 28 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Exactly what I wanted - a perfect fit for my new veg plot"

beoordeeld donderdag 27 september 2018

Score: 2/5 Vertalen

"The wood was broken on arrival"

beoordeeld woensdag 8 augustus 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Fitted together well, the wood was not the best, but you get what you pay for"

beoordeeld donderdag 2 augustus 2018

Score: 4/5 Vertalen

"Will use again good service"

beoordeeld maandag 30 juli 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Wet warped wood, several ends broke off and had to use brackets to hold it together."

beoordeeld donderdag 12 juli 2018

Score: 2/5 Vertalen

"please see previous post for description"

beoordeeld maandag 2 juli 2018

Score: 2/5 Vertalen

"Poor quality and damaged."

beoordeeld woensdag 30 mei 2018

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1