Firefly™ 2kW Verstelbare Infrarood Terrasverwarmer met Afstandsbediening

Code: OL0308EU
Firefly™ 2kW Verstelbare Infrarood Terrasverwarmer met Afstandsbediening
< > < >
Firefly™ 2kW Verstelbare Infrarood Terrasverwarmer met Afstandsbediening

Ontspan, ongeacht de weersomstandigheden op uw terras met deze infrarood terrasverwarmer. Compleet met afstandsbediening en verstelbare muurbeugel zodat u snel en gemakkelijk de ideale temperatuur voor u en uw gasten kunt instellen.

Wandmontage, dus geen verlies van vloeroppervlak en ook geen statief waar mensen over kunnen struikelen, met alle gevolgen van dien. Met deze verwarmer kunnen u uw etentjes en feesten warm en comfortabel tot diep in de nacht doorgaan.

Productinformatie

 • Infrarood verwarmingselement gaat lang mee en is op de laagste stand ook nog eens goedkoop in gebruik
 • Drie warmtestanden( 700W, 1400W en 2000W ) om de temperatuur aan de omgeving aan te passen
 • Inclusief afstandsbediening regel de temperatuur van op afstand
 • Automatische bescherming tegen oververhitting voor de veiligheid van u en uw huis en voor uw gemoedsrust
 • Kan worden gekanteld om de richting van de infrarood stralen aan uw wensen aan te passen. Lichtgewicht kan dus bijna overal waar u wilt gemonteerd worden
 • De kwarts lamp verspreidt milieuvriendelijke warmte
 • Warmt snel op u voelt bijna direct warmte
 • Waterdichte aluminium behuizing dus geschikt voor binnen en buiten
 • Betrouwbare warmte ook bij wind en regen verwarmd tot zo'n 10m²
 • IP-klasse IPX4 Behuizing - bestand tegen spatwater uit alle richtingen, wat betekent dat het in de regen buiten kan blijven
Specificaties

 • Lengte 86,5cm
 • Breedte 19cm
 • Diepte 9cm
 • 1,7m Stroomkabel

Maakt u zich geen zorgen over onderhoud of een hoge elektriciteitsrekening, schakel de kachel, naar behoefte met de afstandsbediening aan of uit en geniet. U kunt kiezen uit 3 warmte-instellingen 700W, 1400W en 2000W, zodat u ongeacht het weer zeker kunt zijn van een aangename temperatuur. Door de waterdichte behuizing is deze kachel overal rond het huis en in de tuin te gebruiken. De vorm laat toe om meerder kachels dakpansgewijs te plaatsen. Deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kachel is zowel geschikt voor huishoudelijk als commercieel gebruik.

Praktische Muurbeugel

Omdat deze kachel aan een muur wordt bevestigd, vermijd u ontsierende en onhandige statieven of poten en plaatsingsproblemen. De muurbeugel is volledig verstelbaar, zodat u op uw terras of in uw veranda de warmte kunt richten naar waar die het meest nodig is.

Hoge Kwaliteit Vakmanschap

Laat de zonsondergang uw avond niet verknoeien. Met deze kachel is er na zonsondergang geen enkele reden meer om naar binnen te vluchten en kunnen u en uw vrienden en familie lekker warm buiten blijven zitten en tot diep in de nacht genieten van het buitenleven. Dankzij de aluminium behuizing is dit een slijtvaste en lichtgewicht kachel. Door de gebruikte hoogwaardige materialen is deze kachel duurzaam en onderhoudsvrij en zult u er jarenlang plezier van hebben. Zodat u onbezorgd, in wat voor seizoen dan ook in uw tuin kunt ontspannen.

Afstandsbediening voor Uw Gebruiksgemak

Stel vanuit uw stoel met behulp van de praktische afstandsbediening de timer in of pas de temperatuur aan. Met de drie warmtestanden van 700W, 1400W en 2000W kunt u de hoogte van uw elektriciteitsrekening voor een deel zelf in de hand houden en ook nog het milieu een beetje helpen.

Let op: Dit artikel wordt met een muurbeugel geleverd. Als u de verwarming in combinatie met een parasol wilt gebruiken dan heeft u een parasolbeugel nodig (zie hieronder).

Klik hier om meer te weten te komen over de verschillende types verwarmingslampen=
 
Klanten Feedback
Score: 5/5

"Terrasverwarmer doet wat deze moet doen, was eenvoudig te monteren en reageert goed op de afstandbediening."

beoordeeld woensdag 27 februari 2019

Score: 5/5 Vertalen

"Super Gerät. Hab’s gleich nochmal für Freunde bestellt."

beoordeeld maandag 24 september 2018

Score: 1/5

"Het apparaat is slecht verpakt en daardoor is er al 2x een broken lampt afgeleverd. Over de prestaties van het apparaat kan ik niets zeggen, omdat ik nog geen werkend exemplaar heb mogen ontvangen."

beoordeeld donderdag 17 mei 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Chauffage conforme à mon attente"

beoordeeld zondag 25 februari 2018

Score: 1/5 Vertalen

"Bonjour La lampe du chauffage que je viens de recevoir était cassé ainsi que la lampe de la première commande que j'avais passé ! !!! Pouvez-vous me renvoyer deux nouvelles lampes svp. Photos en pièce jointe . Cordialement Triphonoff Alexis"

beoordeeld donderdag 25 januari 2018

Score: 4/5

"We zijn tevreden met het product!"

beoordeeld woensdag 20 december 2017

Score: 4/5 Vertalen

"La lampada era esattamente come la volevo , ma è arrivata rotta.per come l'ho vista consegnare,probabilmente a cusa del corriere , nonostante la scgritta gigante FRAGILE"

beoordeeld woensdag 15 februari 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Ottimo specie il rapporto qualità-prezzo, esteticamente valido, semplice da montare e regolabile, fondamentale il telecomando (col timer) specie se viene posizionato in alto"

beoordeeld dinsdag 7 februari 2017

Score: 5/5 Vertalen

"prodotto che soddisfa pienamente l'esigenze per riscaldare un piccolo amnbiente"

beoordeeld woensdag 4 januari 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Ottimo solo gli attacchi sono diversi da quelli nella foto , comunque funzionali "

beoordeeld zaterdag 31 december 2016

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1