Fitzgerald Houten 3 Delige Trog - L93,5cm

Code: PP3951
Fitzgerald Houten 3 Delige Trog - L93,5cm
< > < >
Fitzgerald Houten 3 Delige Trog - L93,5cm
Voeg een gevoel van rustieke charme toe aan uw buiten- of binnenruimte met deze houten trog plantenbak. De minimalistische stijl van deze plantenbak zal zeker de planten en bloemen in uw tuin complimenteren, wat bijdraagt aan de natuurlijke schoonheid van uw buitenruimte. De plantenbak is gemaakt van behandeld grenen , wat de levensduur verlengt en ervoor zorgt dat hij stevig blijft.

Productbeschrijving
  • Behandeld dennenhout - behandeling zorgt ervoor dat de structuur duurzaam en stabiel is, waardoor de plantenbak perfect is voor langdurig buiten- of binnengebruik
  • Traditioneel ontwerp - de rustieke houten constructie maakt deze plantenbak de perfecte aanvulling op uw bloemen en kruiden
  • Verantwoord geproduceerd hout - het hout dat wordt gebruikt om deze plantenbak te bouwen, is afkomstig van duurzame bronnen, waardoor het product milieuvriendelijk is.

Specificaties

  • Hoogte: 35cm
  • Breedte: 33,5cm
  • Lengte: 93,5cm
Traditioneel Ontwerp

De rustieke houten constructie maakt deze plantenbak de perfecte aanvullende begeleiding voor uw bloemen en kruiden, die naadloos past in zowel moderne als antieke tuin instellingen.

Behandeld Dennenhout

Het behandelde dennenhout dat wordt gebruikt om deze plantenbak te maken, zorgt ervoor dat de structuur duurzaam en stabiel is, waardoor het product perfect is voor langdurig buitengebruik.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1