Geschutpoort Fontein van Leisteen

Code: WF5899
Geschutpoort Fontein van Leisteen
Geschutpoort Fontein van Leisteen

Over natuursteen stromend water heeft een tijdloze en innerlijke schoonheid wat altijd boeiend blijft.

Het natuursteen geeft een perfecte afwerking aan elke ruimte, of het nu een tuin of landgoed is. Deze stenen bieden voor elk wat wils, voor elk budget of levensstijl, of het nu gebruikt wordt als feestelijk middelpunt, een familieviering, vriendelijke entree of een rustgevende ruimte voor kalme, stille meditatie.

De spectaculaire steen met zijn indrukwekkende maat en ruwe natuurlijke schoonheid geeft drama, kleur en atmosfeer onder het geluid van spetterend water aan tuinen en architectonische landschappen. De interessante steen onderzoekt een opwindende dimensie in design dat water met een fascinerend effect doet gutsen en spetteren, wat prachtig in het donker wordt uitgelicht met een interne verlichting. (niet inclusief)

Het grijze leisteen bevat koper-pyrietkristallen die nu en dan tot klompjes gevormd zijn, mineralen, kwarts, mica en veldspaat. Organisch materiaal zoals grafiet geeft grijze leisteen zijn donkere kleur.

Eigenschappen

  • Fontein voor buiten (1 steen van leisteen)
  • Reservoir
  • Pomp
  • Voedingskabel
  • Eenvoudige installatie en onderhoudsinstructies

Product Specificaties:

Afmetingen:

  • Hoogte: 50-60cm
  • Reservoir diameter: 60cm
Materiaal: Leisteen, Handgemaakt

Aansluiting: Netaansluiting

Pomp: Oase Aquarius 2500 l/u

Let op alstublieft: Omdat dit product met de hand van een natuurlijk product wordt gemaakt, is ieder product uniek en kunnen geen twee fonteinen hetzelfde zijn. De foto's en maten zijn richtlijnen. De monolieten die u in de foto ziet zijn allen individuele producten die afzonderlijk worden verkocht.

Klik hier om ons volledige assortiment aan fonteinen te bekijken.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1