H75cm, Pacific Blauwe Cilinder Plantenbak - van Primrose™

Code: PP7800
H75cm, Pacific Blauwe Cilinder Plantenbak - van Primrose™
< > < >
H75cm, Pacific Blauwe Cilinder Plantenbak - van Primrose™
Combineer een moderne eigentijdse stijl met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze pacific blauwe cilinder plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak zal leven geven aan uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mix van beide steen en hoog dichtheid hars. Het steen biedt een authentieke verschijning en duurzaamheid terwijl het hars er is resulteert dat deze plantenbak een lichtgewicht is, alsook praktische en niet van kleur vervaagt, wat dus het beste van beide werelden geeft. Deze kom kan ook gebruikt worden als een vijver in een pot.
  • Optioneel afvoergat met bijgeleverde stop - komt met bijgeleverde stop voor diegene die graag hun eigen afvoergat boren voor het waterbeheer
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV gestabiliseerd, wat het perfect maakt voor zowel binnen als buiten gebruik
Specificaties
  • Hoogte: 75,5cm
  • Diameter: 40cm

Plant uw bloemen en kruiden in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is doorheen uw tuin. Komt met een bijgeleverde stop voor diegene die graag hun eigen afvoergat boren voor het waterbeheer, waardoor u simpelweg kan genieten van de resultaten van de prachtige bloemen en kruiden.

Deze verouderd roest vierkante plantenbak zal opgaan met de natuur van uw buitenruimte alsook een rustieke stijl geven aan uw tuin wat prachtig zal zijn indien gecombineerd met moderne meubels op uw patio. De kom vorm van deze plantenbak zal een dramatiek creëren in uw tuin en patio, ideaal om te combineren met een vijver en zit ruimtes, maak zo een prachtige ingang naar uw huis.

Duurzame Constructie

Deze plantenbak is gemaakt van een mix van beidesteen en hoog dichtheids hars. Het steen is duurzaam, lichtgewicht en vervaagt niet van kleur, en toch heeft het een authentieke look.

 
Klanten Feedback

Score: 4.5/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Beautiful pot that looks like ceramic, looking forward to planting it."

beoordeeld donderdag 2 augustus 2018

Score: 4/5 Vertalen

"good products but 2 lots of delivery charges on same pallet"

beoordeeld vrijdag 15 juni 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1