Holywell Plantenbakken – Set van 3

Code: PP1143
Holywell Plantenbakken – Set van 3

Holywell Plantenbakken – Set van 3

Creeer een prachtig aanzicht van bloemen of kweek uw eigen kruiden en groenten met deze elegante plantenbakken. Het naaldhout gebruikt om deze plantenbakken te bouwen is onder druk behandeld en daardoor rotbestendig.

Eigenschappen

  • Bijelkaar passende set van 3
  • Ten minste 70% van het hout dat gebruikt is voor deze plantenbakken is afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen - milieuvriendelijk
  • Onder druk behandeld naaldhout - zorgt voor duurzaamheid en sterkte
  • Gescheiden van de andere bedden en de bodem in uw tuin - beschermt tegen onkruid en ziekten
  • Voeg compost en meststof toe- dit zal niet worden gecomprimeerd, in tegenstelling tot in uw tuin, en hierdoor is het graven gemakkelijker en zullen uw planten worden voorzien van voedingsstoffen.

Deze robuuste houten plantenbakken staat niet alleen aantrekkelijk in uw tuin, maar bieden ook een verscheidenheid aan praktische voordelen. U kunt zelf de aarde en meststof kiezen, zodat uw planten in de ideale aarde kunnen groeien. De aarde in de plantenbakken is geisoleerd van andere bedden in uw tuin, zodat ze worden beschermd tegen ziekten en onkruid. Deze bakken zijn gemaakt van onder druk behandeld naaldhout en zijn daardoor bestand tegen rot. Ten minste 70% van het hout voor de bouw van dit product is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Onder druk behandeld hout - drukbehandeling is superieur aan andere behandelingen, omdat de conserveermiddelen tot diep in het hout worden toegediend in plaats van alleen de oppervlakte. Nieuw onder druk behandeld hout heeft een lichte groene tint die na verloop van tijd zal verweren en een natuurlijkere kleur zal gaan krijgen zonder te rotten.

Set bestaat uit:

  • Kleine plantenbak x 1
  • Middelgrote plantenbak x 1
  • Grote plantenbak x 1

Afmetingen

Klein: Hoogte: 0.39m x Breedte: 0.42m x Diepte: 0.42m

Medium: Hoogte: 0.53m x Breedte: 0.55m x Diepte: 0.55m

Groot: Hoogte: 0.72m x Breedte: 0.67m x Diepte: 0.67m

Dikte hout:

Groeven: Breedte: 12mm

Frame: Breedte: 45mm x Diepte: 45mm

N.B.: deze plantenbakken worden in een platte doos bezorgd en dienen in elkaar gezet te worden.

 
Klanten Feedback

Score: 2.0/5 (1 beoordeling)

Score: 2/5

"order 1801303 dd 26-5-2014. pakket van 2 kleinste bakken werd bezorgd o.k. Grootste plantenbak werd later bezorgd, was beschadigd en niet goed in elkaar gezet. Ontvanger heeft de bak uit elkaar gehaald; bijgezaagd en weer in elkaar gezet. Wilde niet zeuren omdat het een kado van de familie was. Maar degene die het pakket verstuurd heeft móét gezien hebben dat de bak niet goed was ! Slecht dat die dan wel verstuurd wordt !"

beoordeeld dinsdag 17 juni 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1