"Hoveton" Verlichte Kunsthars Waterval, Rots met Kruiken en Drijfhout - van Ambienté

Code: WF4136EU
"Hoveton" Verlichte Kunsthars Waterval, Rots met Kruiken en Drijfhout - van Ambienté
< > < >
"Hoveton" Verlichte Kunsthars Waterval, Rots met Kruiken en Drijfhout - van Ambienté

Een mooie realistisch ogende, op zichzelf staande waterval in de vorm van een rots met drie aardewerken kruiken en drijfhout. Door de natuurlijke kleuren van het aardewerk, de rots en hout past deze waterval in elke tuin en de geïntegreerde verlichting zorgt vooral 's avonds voor een prachtig schouwspel in uw tuin.

Productinformatie:

  • Heldere LED verlichting - een prachtige aanblik, vooral als het donker is
  • Waterval in 3 lagen - sfeervol en decoratief
  • Hoge kwaliteits kunsthars - lichtgewicht, met een realistische, natuurlijke kleur en vorm
  • UV- en vorstbestendig - behoudt goed zijn kleur en kan goed tegen vorst
  • Op zichzelf staand - heeft een ingebouwd reservoir met pomp en kan dan ook bijna overal in uw tuin of op uw terras geplaatst worden
Specificaties:

  • Hoogte 56cm
  • Breedte 26cm
  • Diepte 32cm

LED Verlichting

De heldere LED verlichting onderin geeft een warme gloed aan de hele waterpartij en zorgt, in combinatie met het stromende water zowel in daglicht als in het donker voor een prachtig schouwspel. Vooral 's avonds wordt deze waterpartij een echte blikvanger.

Vervaardigd uit Kunsthars met een Realistische Afwerking

De rots, kruiken en het hout van deze in kunsthars uitgevoerde waterval zien er erg realistisch en natuurlijk uit. Het materiaal is UV- en vorstbestendig, waardoor de waterpartij zijn kleur goed behoudt en niet beschadigd wordt door vorst. Omdat kunsthars van nature lichtgewicht is kan deze waterval dan ook makkelijk naar wens verplaatst worden.

Gesloten Watercyclus

Deze waterpartij heeft een gesloten watercyclus met een ingebouwd reservoir met pomp. U hoeft geen reservoir te kopen of in te graven en de waterpartij kan moeiteloos geplaatst worden waar u maar wilt in uw tuin of zelfs op een terras. Het water wordt binnenin de waterpartij vanuit de onderste bak weer naar boven gepompt. U moet alleen water toevoegen, de stekker in het stopcontact steken en af en toe water bijvullen.

 
Klanten Feedback

Score: 4.7/5 (3 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"toller Blickfang auf dem Kiesbeet!!Konnte defekte Ware günstiger erwerben und habe nun einen tollen bepflanzten Brunnen auf der Terasse stehen!"

beoordeeld maandag 30 mei 2016

Score: 5/5

"Ging even verkeerd,maar werd super opgelost,hij staat te stralen op ons balkon"

beoordeeld donderdag 26 mei 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Keine gute Beschreibung dabei oder nicht original. War nur in englisch und mit 3 Leuchten. Der Brunnen hatte jedoch nur 1 Leuchte. Um Wasser in alle 3 Gefäße zu bekommen, mussten wir den Schlauch der Wasserzufuhr eigens etwas verengen (haben improvisiert). Ansonsten ist der Brunnen ein schöner Blickfang."

beoordeeld zondag 29 maart 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1