Kunststoffen Topiary Gras Bol van Primrose® - 38cm

Code: DF2716
Kunststoffen Topiary Gras Bol van Primrose® - 38cm
< > < >
Kunststoffen Topiary Gras Bol van Primrose® - 38cm

Een formeel uitziende decoratie voor uw tuin: realistisch, duurzaam, praktisch en effectief. De grashalmen hebben verschillende afmetingen en groen-tinten en zien er natuurlijk uit. De grashalmen hebben een aanzienlijk hogere dichtheid en kwaliteit dan soortgelijke producten. UV Lock Technology zorgt voor een uitstekende kleurvastheid en voorkomt brosheid van het polymeer.

Productbeschrijving
  • In een laboratorium getest - vergelijkbaar met plaatsing gedurende 2 jaar in een op het zuiden gerichte tuin: de grashalmen behouden perfekt hun oorspronkelijke kleur.
  • Natuurlijke en realistische aanblik - hoge densiteit en levensecht uitziende grashalmen
  • UV-, vorst- en weerbestendig - ideaal voor langdurig gebruik buitenshuis
  • Hoge kwaliteit - gemaakt van een UV bestendig polymeer, gecertificeerd volgens de ISO 4892-3-norm met uitstekende kleurvastheid
  • Makkelijk op te slaan - handig in de winter
  • LET OP - De pot in de afbeelding is niet inbegrepen
Specificaties
  • Diameter: 38cm
Ook in een andere maat of per paar verkrijgbaar.

UV Lock Technology®

Door het gebruik van een premium UV beschermende polymeer additief, wat tegen het verbleken door zonlicht beschermt, wordt verkleuring en brosheid voorkomen.

Na een laboratorium test voor kleurvastheid van 17.500 uur was er geen waarneembare verbleking van de keur of een verhoogde brosheid van het polymeer.

Voordelen van kunststof

Ideaal voor een tuin met onvoldoende grondkwaliteit of zonlicht. Water geven en snoeien is niet nodig. Vorstvast. Heeft genuanceerde groen tinten en een natuurechte aanblik.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1