L1,2m, Grote Trog Plantenbak (Steen Samenstelling) - Wit

Code: PP5025WL
L1,2m, Grote  Trog Plantenbak (Steen Samenstelling) - Wit
< > < >
L1,2m, Grote  Trog Plantenbak (Steen Samenstelling) - Wit
L1,2m, Grote Trog Plantenbak (Steen Samenstelling) - Wit

Deze trog plantenbak zal een fantastische toevoeging zijn aan uw buitenruimte met zijn gedurfde ontwerp en duurzame constructie. Geschikt voor een grote verscheidenheid aan planten en kan worden aangepast aan wat uw tuin nodig heeft. Vul deze plantenbak met stijlvolle topiary, mooie rozen of voeg wat hoogte toe met een sierboom. Met zijn strakke lijnen en elegant ontwerp is het zeker een opvallende functie. Waarom zou u voor een indrukwekkend scherm niet meerdere plantenbakken gebruiken om een oprijlaan of tuinpad uit te lijnen?

De plantenbak is gemaakt van een steen composiet, een modern stevig materiaal dat vaak wordt gebruikt voor zijn slijtvaste eigenschappen. Ongeveer een kwart van het gewicht van standaard cement, het heeft een robuust uiterlijk maar is een een echt lichtgewicht; gemakkelijk te verplaatsen wanneer uw tuin een nieuwe look nodig heeft. De steen is een mengsel van polyesterhars, gemalen steen en glasvezel die een langdurige duurzaamheid garandeert. Het materiaal is ook bestand tegen ongunstige weersomstandigheden zoals de effecten van extreme hitte of vorst. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik waardoor ze perfect zijn voor flankerende ingangen van restaurants, hotels of andere commerciële instellingen, maar kunnen ook gemakkelijk een vleugje grandeur aan uw huis of tuin ruimte geven.

Productbeschrijving:
  • Ingebouwde drainage - voorgeboorde gaten zorgen voor voldoende drainage voor de plantenbak
  • Commerciële keuze - het robuuste uiterlijk en de duurzaamheid tegen weersinvloeden maken deze plantenbak ideaal voor openbaar gebruik, om aantrekkelijke beplanting toe te voegen of gebieden te verdelen
Specificaties:
  • Hoogte: 55cm
  • Breedte: 120cm
  • Diepte: 50cm
  • Gewicht: 40kg
  • Materiaal: Stenen compositie

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1