Liz Frances "Conway" Tuinbank van A-Kwaliteit Teak - 1.5m

Code: FU4957A
Liz Frances "Conway"  Tuinbank van A-Kwaliteit Teak - 1.5m
< > < >
Liz Frances "Conway"  Tuinbank van A-Kwaliteit Teak - 1.5m
Liz Frances "Conway" Tuinbank van A-Kwaliteit Teak - 1.5m

Liz Frances – Synoniem met Comfort en Praktische ontwerpen

  • Gemaakt van A-kwaliteit teak - gewonnen uit het hart van de stam, en is rijk aan natuurlijke oliën die bescherming bieden tegen de elementen
  • Het Teak is ethisch verantwoord gewonnen volgens het WNF Wereldwijd Bos & Handels Netwerk (GFTN) initiatief
  • 3 Zitplaatsen, ideaal voor ontspannen in de tuin met vrienden
  • Armleuningen aan beide kanten voor extra comfort, en voor het creëeren van een plezierig uiterlijk

Vakkundig schrijnwerk door Liz Frances

  • Pen- en gatverbindingen - zeer sterke, nauwkeurige verbindingen verzekeren duurzaamheid van deze meubels
  • Messing beslag -duurzaam, sterk en weerbestendig, voegt charmerende kleuren toe
  • Houten deuvels - traditioneel vakmanschap , het resultaat is robuuste tuinmeubels
Afmetingen

  • Hoogte 86cm x Breedte 1.5m x Diepte 60cm
  • Dit meubel zal plat verpakt bezorgd worden en vereist minimale assemblage.

Teak is de logische keus voor hen die natuurlijke mooie en slijtvaste houten meubels willen. Het bezit inherente beschermende kwaliteiten, onder andere een dichte, olierijke nerf, die rotvrij is. Daardoor kan het gemakkelijk overleven in extreme weersomstandigheden. Andere hardhoutsoorten kunnen eenvoudig niet op tegen de door-en-door geteste sterkte en duurzaamheid van teak -neem geen genoegen met minder. Eeuwenoude timmermanstechnieken, zoals pen-en gatverbindingen en houten deuvels, zijn gebruikt in het vervaardigen van deze meubels om een zeer duurzaam meubelstuk te creëeren. Deze meubels zijn ontworpen voor comfort en praktisch nut, geïnspireerd door de beste tradities in Brits vakmanschap.

Het messing beslag en houten deuvels gebruikt in het productieproces van deze meubels zorgt ervoor dat alle onderdelen stevig en strak inelkaar passen. Dit beslag is duurzaam en heeft een lange levensduur.
Gemaakt van A-kwaliteit teak, dat uit het hart van een volwassen stam gewonnen wordt, daarmee een betere kwaliteit en effen kleuring garanderend. De dichtheid van de nerf en de warme, aantrekkelijke kleur maken A-kwaliteit teak direct herkenbaar.
Liz Frances Teak Furniture
De pen- en gatverbindingen die tijdens het productieproces van deze bank gebruikt zijn zorgen dat de verbindingen sterk, betrouwbaar en duurzaam zijn. Deze bank zal de tand des tijds en gebruik doorstaan.
Armleuningen aan beide kanten voor extra comfort, en voor het creëeren van een plezierig uiterlijk.
Het Teak is ethisch verantwoord gewonnen volgens het WNF Wereldwijd Bos & Handels Netwerk (GFTN) initiatief.

A-Kwaliteit Teak

Deze bank is gemaakt van A-Kwaliteit teak dat uit het binnenste hart van de stam is gewonnen, het deel dat het hoogste gehalte aan natuurlijke dichtheid teakolie heeft. Het is glad bij aanraking, met een grote dichtheid, en rijk aan beschermende eigenschappen. Het is van nature resistent tegen de elementen, wat ideaal is voor tuinmeubels, Het heeft ook een gladdere dichtere nerf en egale kleur. Hierdoor hebben de meubels een plezierig, harmonieus uiterlijk. Na jaren zal het een zilveren kleur krijgen, vaak bewonderd door teakliefhebbers, het zal echter zijn beschermende kwaliteiten niet kwijtraken. Daarom zal A-kwaliteit teak geen extra conserverende behandeling nodig hebben. Als u de rode tonen wilt behouden, behandel het hout dan met een natuurlijke teak olie.

Verantwoord gewonnen - WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk

U kunt gerust zijn; deze meubels zijn verantwoord gewonnen. De in de constructie gebruikte teak is gewonnen onder het GFTN initiatief van het Wereld Natuurfonds, dat zich als doel stelt om alle illegale houtkap te stoppen en verbeteringen in te voeren in bosbeheer. Wij hebben alleen het beste hout gebruikt dat van goed beheerde plantages komt in Indonesië, één van de grootste producenten van teak. GFTN, dat een WNF-geleid partnerschap is, linkt honderden bedrijven, gemeenschappen, niet-gouvernementele organisaties, en ondernemers in meer dan 30 landen van over de hele wereld. Alleen volgroeide bomen worden gekapt, waardoor het hout een betere kwaliteit heeft, en de meubels ook. Wij zijn er trots op dat wij volledig voldoen aan de nieuwe 2013 EU Houtwetgeving en dat wij de herkomst van ons hout door het gehele productieproces helemaal tot aan de plantage kunnen traceren.

3 Zitplaatsen

Deze bank is breed genoeg om 3 personen comfortabel te laten zitten, zodat u in uw tuin met vrienden kunt genieten. Het biedt ook armleuningen aan beide kanten , die meer comfort bieden en handig zijn voor mensen met een verminderde mobiliteit.

Pen- en gatverbindingen

Deze bank is gemaakt met gebruik van door-en-door geteste productietechnieken. De pen- en gatverbindingen bijvoorbeeld, zorgen dat de structuur stevig en stabiel is, en kan druk en regelmatig gebruik weerstaan.

Houten Deuvels

De deuvels van deze bank zijn maar één aspect van het hoge niveau van vakmanschap in dit product. Deze deuvels verstevigen de verbindingen door extra stabiliteit te bieden. Glad afgewerkt en stevig zijn deze houten deuvels onopvallend en toch effectief .

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Really good value for a classic and simple teak bench . Ordered another one as so impressed."

beoordeeld donderdag 1 oktober 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld dinsdag 29 september 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Could not rate higher because at least half of the fixing bolts would not screw in deep enough to allow the bolt heads to sit in the countersinks. Had to shorten the bolts to sort this out. It isn't difficult to assemble but some sort of instructions would be useful. None are provided even though the bolts and screws come in a bag marked to include instructions as well. Finally the packaging was very poor - just a cardboard box in which the bench parts were loosely put inside. When the box was delivered it was damaged in a couple of places which resulted in damage to the bench which needed sanding down to fettle the bumps and scratches out. I didn't complain or return the bench because I am experienced in diy and was confident I could sort things out but that won't be the case for everyone. I also felt that you 'get what you pay for' and this bench was considerably cheaper than others made of teak."

beoordeeld maandag 28 september 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Easy to assemble (even easier than the instructions suggested)."

beoordeeld maandag 7 september 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Bench is good quality for the price although we had to change some of the screws as they weren't long enough. A little awkward to put together by yourself but well worth the money"

beoordeeld maandag 7 september 2015

Score: 5/5 Vertalen

"High quality, easy to assemble"

beoordeeld zondag 16 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent bench. Very pleased."

beoordeeld vrijdag 24 juli 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld woensdag 27 mei 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld woensdag 20 mei 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Beau banc conforme à la description"

beoordeeld maandag 4 mei 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1