Liz Frances™ "Kendal" - 3 Zits Tuinbank van A-Kwaliteit Teak

Code: FU6626A
Liz Frances™ "Kendal" - 3 Zits Tuinbank van A-Kwaliteit Teak
< > < >
Liz Frances™ "Kendal" - 3 Zits Tuinbank van A-Kwaliteit Teak
Liz Frances™ "Kendal" - 3 Zits Tuinbank van A-Kwaliteit Teak

Alleen de Beste A-kwaliteit Teak
  • Gemaakt van A-kwaliteit teak - uit het hart van de stam, en rijk aan natuurlijke oliën die zorgen voor duurzaamheid en bescherming tegen de elementen.
  • Het teak is geproduceerd onder het WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk (Global Forest Trade Network GFTN) initiatief, dus van verantwoorde herkomst.

Liz Frances – Synoniem voor een Comfortabel en Praktisch Ontwerp

  • Plaats voor 3 personen - om heerlijk met vrienden in uw tuin te relaxen

Vakkundig Schrijnwerk door Liz Frances

  • Pen- en gatverbindingen - zeer sterke verbindingen verzekeren de stabiliteit en stevigheid
  • Houten deuvels - traditioneel vakmanschap, resulterend in robuuste en betrouwbare tuinmeubels
Specificaties:

  • Lengte 150cm x Breedte 60cm x Hoogte 86cm

Teak is de voor de hand liggende keuze voor mooie, natuurlijke en slijtvaste houten meubels. De dichte, olierijke nerf beschermt het hout tegen houtrot en zorgt dat het bestand is tegen barre weersomstandigheden. Andere hardhoutsoorten kunnen zich eenvoudigweg niet meten met de stevigheid en duurzaamheid van teak, dus waarom met minder genoegen nemen. Voor het vervaardigen van deze zeer duurzame meubels is gebruikt gemaakt van eeuwenoude timmermanstechnieken, zoals pen- en gatverbindingen en houten deuvels. Deze meubels zijn, vanuit de beste tradities en Brits vakmanschap, ontworpen voor comfort en praktisch nut.

Sierkussens

Voor een beetje extra comfort zijn deze smaakvolle gekleurde kussens de perfecte aanvulling. Geef uw set wat kleur met deze zachte en behaaglijke in drie kleuren verkrijgbare kussens. Deze kussens zullen zeker ook binnenshuis niet misstaan en zijn voorzien van een afneembare hoes.

A-kwaliteit Teak

Dit meubel is gemaakt van A-kwaliteit teak, dat rijk is aan natuurlijke oliën. Deze oliën dragen zorg voor een natuurlijke weerbestendigheid en duurzaamheid van het hout. Voor A-Kwaliteit teak wordt hart van de teak stam gebruikt, hierin staan de nerven in het hout dichter en strakker op elkaar. Dit zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk en gelijkmatige kleuren, maar ook dat het hout langer en beter bestand is tegen de elementen en het is noestvrij. Het hout zal in de loop der tijd een, door teak liefhebbers bewonderde, natuurlijke zilvergrijze patina ontwikkelen. Dit natuurlijke proces heeft geen invloed op de weerbestendige eigenschappen van het teak.

Verantwoorde herkomst - WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk

U kunt gerust zijn; deze meubels zijn op een verantwoorde wijze gemaakt. Het in de constructie gebruikte teak is geproduceerd onder het WWF GFTN initiatief van het Wereld Natuurfonds, dat zich als doel stelt om alle illegale houtkap te stoppen en verbeteringen door te voeren in het bosbeheer. Wij hebben alleen het beste hout gebruikt dat van goed beheerde plantages in Indonesië komt, één van de grootste teak producerende landen. GFTN, dat een WNF-geleid partnerschap is, linkt honderden bedrijven, gemeenschappen, niet-gouvernementele organisaties, en ondernemers in meer dan 30 landen van over de hele wereld aan elkaar. Alleen volgroeide bomen worden gekapt, waardoor niet alleen het hout, maar ook de meubels een betere kwaliteit hebben. Wij zijn er trots op dat wij volledig voldoen aan de nieuwe 2013 EU Houtwetgeving en dat wij de herkomst van ons hout door het gehele productieproces tot aan de plantage kunnen traceren.

Plaats voor 3 personen

Deze bank is breed genoeg om comfortabel plaats aan 3 personen te bieden, zodat u heerlijk in uw tuin met vrienden kunt ontspannen. De gebogen armleuningen aan beide uiteinden geven extra comfort en zijn handig voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Pen- en gatverbindingen

Dit meubel is gemaakt met behulp van beproefde fabricagetechnieken. De pen en gatverbindingen zorgen voor de stabiliteit van houten meubilair en zorgen dat het goed bestand is tegen de slijtage door regelmatig gebruik.

Houten Deuvels

De deuvels in deze meubels vertegenwoordigen maar één aspect van het hoge niveau van vakmanschap van dit product. Deze deuvels verstevigen de pen- en gatverbindingen en zorgen voor extra stabiliteit. Door een mooie gladde afwerking zijn ze onopvallend maar toch effectief.

 
Klanten Feedback

Score: 4.4/5 (8 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Sturdy, goof looking, easy to asemble"

beoordeeld maandag 6 juli 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Two of the wooden components unfortunately had damage when unpacked as the packaging does not include any padding to the wooden members and they can move around in the cardboard box. I have had to repair the one member before assembly. I can e-mail photographs if required."

beoordeeld zondag 5 juli 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Good"

beoordeeld donderdag 2 juli 2015

Score: 4/5 Vertalen

"ORDERED THREE BENCHES ALL ARRIVED NEXT DAY,ONE BROKEN,THREE MORE REPLACEMENTS REC'D ALL WITH A COMPONENT DAMAGED. THE PRODUCT IS GOOD VALUE FOR MONEY WHEN NOT DAMAGED"

beoordeeld dinsdag 2 juni 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Waiting for the sun,, but happy with the product."

beoordeeld maandag 11 mei 2015

Score: 4/5 Vertalen

"I haven't actually seen the bench myself yet, as it was purchased as a present from my father to the care home where my mother had been living. My father seems very happy with the bench. I had expected it to need assembling so was extremely pleased when it was delivered already made up."

beoordeeld donderdag 24 juli 2014

Score: 5/5 Vertalen

"A superb bench, well made and only needed a coat of teak oil before it was moved into the grounds of a hotel as a commemarative bench. A lovely piece of furniture."

beoordeeld zondag 8 juni 2014

Score: 5/5 Vertalen

"We thought it might come as a self assembly flat pack, which was a slight worry as our last self assembly bench (a completely different make and supplier) collapsed after a few years of use. In fact it arrived fully assembled, very solid looking and a lovely attractive shape. It looks great in the garden."

beoordeeld zondag 8 juni 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1