Liz Frances "Stamford" A-Kwaliteit Teak Tuinbank - 1.8m

Code: FU4966A
Liz Frances "Stamford"  A-Kwaliteit Teak Tuinbank - 1.8m
< > < >
Liz Frances "Stamford"  A-Kwaliteit Teak Tuinbank - 1.8m
Liz Frances "Stamford" A-Kwaliteit Teak Tuinbank - 1.8m

Afmetingen
  • Hoogte 86cm x Breedte 1.8m x Diepte 60cm
  • Dit meubel zal plat verpakt bij u bezorgd worden, vereist minimale assemblage.

Alleen het beste A-Kwaliteit Teak
  • A-Kwaliteit teak - duurzaam hardhout uit het hart van de boom, hogere dichtheid van natuurlijke teak oliën
  • Verantwoord gewonnen hout – deel van de WNF Wereldwijde Bos & Handelsnetwerk (GFTN)
Liz Frances – Synoniem voor Comfort and Praktische Ontwerpen
  • 3-4 Zitplaatsen , ideaal voor ontspannen in de tuin met vrienden
  • Armleuningen aan beide kanten en een licht gebogen zitting voor extra comfort, en voor het creëeren van een plezierig uiterlijk
Vakkundig schrijnwerk door Liz Frances
  • Pen- en gatverbindingen - zeer sterke, nauwkeurige verbindingen verzekeren duurzaamheid van deze meubels
  • Messing beslag -duurzaam, sterk en weerbestendig, voegt charmerende kleuren toe
  • Houten deuvels - traditioneel vakmanschap , het resultaat is robuuste tuinmeubels

Teak is de logische keus voor hen die natuurlijke mooie en slijtvaste houten meubels willen. Het bezit inherente beschermende kwaliteiten, onder andere een dichte, olierijke nerf, die rotvrij is. Daardoor kan het gemakkelijk overleven in extreme weersomstandigheden. Andere hardhoutsoorten kunnen eenvoudig niet op tegen de door-en-door geteste sterkte en duurzaamheid van teak -accepteer geen plaatsvervangers. Eeuwenoude timmermanstechnieken, zoals pen-en gatverbindingen en houten deuvels, zijn gebruikt in het vervaardigen van deze meubels om een zeer duurzaam meubelstuk te creëeren. Deze meubels zijn ontworpen voor comfort en praktisch nut, geïnspireerd door de beste tradities in Brits vakmanschap.

A-Kwaliteit Teak

A-Kwaliteit teak is hardhout dat uit het binnenste hart van de stam is gewonnen, het deel dat het hoogste gehalte aan natuurlijke dichtheid teakolie heeft. Het is glad bij aanraking, met een grote dichtheid, en rijk aan beschermende eigenschappen. Het is van nature resistent tegen de elementen, wat ideaal is voor tuinmeubels, Het heeft ook een gladdere dichtere nerf en egale kleur. Hierdoor hebben de meubels een plezierig, harmonieus uiterlijk. Na jaren zal het een zilveren kleur krijgen, vaak bewonderd door teakliefhebbers, het zal echter zijn beschermende kwaliteiten niet kwijtraken. Daarom zal A-kwaliteit teak geen extra conserverende behandeling nodig hebben. Als u de rode tonen wilt behouden, behandel het hout dan met een natuurlijke teak olie. .

Verantwoord gewonnen - WNF Wereldwijde Bos & HandelsNetwerk

U kunt gerust zijn; deze meubels zijn verantwoord gewonnen. De in de constructie gebruikte teak is gewonnen onder het GFTN initiatief van het Wereld Natuurfonds, dat zich als doel stelt om alle illegale houtkap te stoppen en verbeteringen in te voeren in bosbeheer. Wij hebben alleen het beste hout gebruikt dat van goed beheerde plantages komt in Indonesië, één van de grootste producenten van teak. GFTN, dat een WNF-geleid partnerschap is, linkt honderden bedrijven, gemeenschappen, niet-gouvernementele organisaties, en ondernemers in meer dan 30 landen van over de hele wereld. Alleen volgroeide bomen worden gekapt, waardoor het hout een betere kwaliteit heeft, en de meubels ook. Wij zijn er trots op dat wij volledig voldoen aan de nieuwe 2013 EU Houtwetgeving en dat wij de herkomst van ons hout door het gehele productieproces helemaal tot aan de plantage kunnen traceren.


Kan 3-4 personen een zitplaats bieden

De ruime 1.8m breedte van deze bank biedt tot 4 mensen een ontspannen zitplaats waarvan zij uw tuin kunnen observeren. Armsteunen zitten aan beide uiteinden voor extra comfort. Deze zijn ook handig voor mensen met een verminderde mobiliteit, om hen te helpen plaats nemen en opstaan.

Pen- en Gat Verbindingen

Deze traditionele, robuuste verbindingen worden al eeuwenlang door timmerlieden gebruikt. Helaas, door tijdrovendheid en hoge kosten,worden ze nu nog maar weinig gebruikt voor meubels. Pen- en gatverbindingen geven houten meubels veel stabiliteit, wat vooral handig is voor opvouwbare meubels, omdat het beschermd tegen slijtage.

Houten Deuvels

De deuvels gebruikt in deze tafel zijn een goed voorbeeld van het hoge niveau van vakmanschap dat overduidelijk aanwezig is in deze meubelset. Het zorgt ervoor dat dit meubelstuk gepast robuust is. Een mooie, gladde afwerking zorgt ervoor dat de uiteinden gelijk liggen met het oppervlak.

Messing Beslag

Het duurzame en weerbestendige messing beslag houden de verbindingen netjes bijelkaar. Messing scharnieren geven een efficiënte vouwbeweging. Het messing geeft de meubels ook een plezierige kleur, waardoor de diepe kleuren van het hout mooi uitkomen.

 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld dinsdag 8 december 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld zondag 17 mei 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Bien, seulement quelques différentes nuances de couleur du teck"

beoordeeld zondag 3 mei 2015

Score: 5/5 Vertalen

"I have not unpacked the bench as we are just having the patio area blocked paved. Looking forward to sitting on it."

beoordeeld vrijdag 1 augustus 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Very good for the price."

beoordeeld dinsdag 29 juli 2014

Score: 5/5 Vertalen

"produit commandé le dimanche après midi et livré le mercredi matin, rien à dire, et en plus je suis satisfaite du produit qui semble de qualité"

beoordeeld zondag 29 juni 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Satisfait du rapport qualité prix"

beoordeeld maandag 2 juni 2014

Score: 5/5

"Zeer goed product"

beoordeeld donderdag 1 mei 2014

Score: 4/5 Vertalen

"DOES WHAT IT SAYS ON THE TIN."

beoordeeld donderdag 8 augustus 2013

Score: 4/5 Vertalen

"Quality of product is good rather than excellent but at the sale price extremely good value for money."

beoordeeld dinsdag 30 juli 2013

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1