Liz Frances™ "Truro" - Ligstoel van A-Kwaliteit Teak

Code: FU6623A
Liz Frances™ "Truro" - Ligstoel van A-Kwaliteit Teak
< > < >
Liz Frances™ "Truro" - Ligstoel van A-Kwaliteit Teak
Liz Frances™ "Truro" - Ligstoel van A-Kwaliteit Teak

Gemaakt van de Beste A-kwaliteit Teak
  • De beste A-kwaliteit teak - uit het hart van de stam, en rijk aan natuurlijke oliën die zorgen voor duurzaamheid en bescherming tegen de elementen.
  • Het teak is geproduceerd onder het WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk (Global Forest Trade Network GFTN) initiatief, dus van verantwoorde afkomst.

Liz Frances – Staat voor een Comfortabel en Praktisch Ontwerp

  • Trek de bijzettafel uit - om een verfrissend drankje bij de hand te houden, of om uw boek op te leggen terwijl u geniet van de zon
  • In hoogte verstelbaar - vind de voor u beste instelling voor maximaal comfort
  • Wielen - om makkelijk te kunnen manoeuvreren

Vakkundig Schrijnwerk door Liz Frances

  • Pen- en gatverbindingen - zeer sterke verbindingen verzekeren de stabiliteit en stevigheid
  • Messing beslag - duurzaam, sterk en weerbestendig, vormt een mooie aanvulling op de warme tinten van het teak
  • Houten deuvels - traditioneel vakmanschap, resulterend in robuuste en betrouwbare tuinmeubels
Specificaties:

  • Lengte 2m x Breedte 60cm x Hoogte 33cm
  • Let op: Dit meubel wordt plat verpakt bezorgd en en is thuis eenvoudig in elkaar te zetten

Teak is de voor de hand liggende keuze voor mooie, natuurlijke en slijtvaste houten meubels. De dichte, olierijke nerf beschermt het hout tegen houtrot en zorgt dat het bestand is tegen barre weersomstandigheden. Andere hardhoutsoorten kunnen zich eenvoudigweg niet meten met de stevigheid en duurzaamheid van teak, dus waarom met minder genoegen nemen. Voor het vervaardigen van deze zeer duurzame meubels is gebruikt gemaakt van eeuwenoude timmermanstechnieken, zoals pen- en gatverbindingen en houten deuvels. Deze meubels zijn, vanuit de beste tradities en Brits vakmanschap, ontworpen voor comfort en praktisch nut.

Comfortabele Kussens

Deze kussens zorgen bovenop het toch al comfortabele meubel voor nog meer comfort. Klik het vakje naast het door u gewenste kussen aan om het aan uw bestelling toe te voegen.

A-kwaliteit Teak

Dit meubel is gemaakt van A-kwaliteit teak, dat rijk is aan natuurlijke oliën. Deze oliën dragen zorg voor een natuurlijke weerbestendigheid en duurzaamheid van het hout. Voor A-Kwaliteit teak wordt hart van de teak stam gebruikt, hierin staan de nerven in het hout dichter en strakker op elkaar. Dit zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk en gelijkmatige kleuren, maar ook dat het hout langer en beter bestand is tegen de elementen en het is noestvrij. Het hout zal in de loop der tijd een, door teak liefhebbers bewonderde, natuurlijke zilvergrijze patina ontwikkelen. Dit natuurlijke proces heeft geen invloed op de weerbestendige eigenschappen van het teak.

Verantwoorde afkomst - WNF Wereldwijde Bos & Handels Netwerk

U kunt gerust zijn; deze meubels zijn op een verantwoorde wijze gemaakt. Het in de constructie gebruikte teak is geproduceerd onder het WWF GFTN initiatief van het Wereld Natuurfonds, dat zich als doel stelt om alle illegale houtkap te stoppen en verbeteringen door te voeren in het bosbeheer. Wij hebben alleen het beste hout gebruikt dat van goed beheerde plantages in Indonesië komt, één van de grootste teak producerende landen. GFTN, dat een WNF-geleid partnerschap is, linkt honderden bedrijven, gemeenschappen, niet-gouvernementele organisaties, en ondernemers in meer dan 30 landen van over de hele wereld aan elkaar. Alleen volgroeide bomen worden gekapt, waardoor niet alleen het hout, maar ook de meubels een betere kwaliteit hebben. Wij zijn er trots op dat wij volledig voldoen aan de nieuwe 2013 EU Houtwetgeving en dat wij de herkomst van ons hout door het gehele productieproces tot aan de plantage kunnen traceren.

Geniet van het Moment Voor Uzelf

Deze ligstoel zal op warme en zonnige dagen helemaal uw vaste stek worden. Luieren in de warme zon met een goed boek en een verfrissend drankje in de hand of op de bijzettafel en de ligstoel in de voor u ideale stand. De ideale manier om een ​​middag door te brengen. Door de handige wielen kunt u de stoel makkelijk verplaatsen om de baan van de zon te blijven volgen.

Pen- en gatverbindingen

Dit meubel is gemaakt met behulp van beproefde fabricagetechnieken. De pen en gatverbindingen zorgen voor de stabiliteit van houten meubilair en zorgen dat het goed bestand is tegen de slijtage door regelmatig gebruik.

Messing Beslag

Het gebruikte messing beslag is sterk, slijtvast en weerbestendig. De rustieke uitstraling van het beslag is een mooie aanvulling op de warme, honingkleurige kleuren van het teak.

 
Klanten Feedback

Score: 3.0/5 (8 beoordelingen)

Score: 1/5 Vertalen

"Une des vis permettant l'articulation de la partie du bain de soleil était sortie de son trou et trainait dans le colis -lui même partiellement ouvert ; je n'ai pus la revisser correctement. Du coup, cette partie du bain de soleil est très fragile, or c'était la possibilité d'articuler cette partie qui m'avait fait choisir ce bain de soleil !"

beoordeeld vrijdag 22 mei 2015

Score: 1/5 Vertalen

"planches cassées, trous de vis mal placés, mauvais encollage, produit à éviter absolument !"

beoordeeld woensdag 20 mei 2015

Score: 2/5 Vertalen

"Die Teakliege wurde defekt geliefert."

beoordeeld zondag 17 mei 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Your close up photographs of the product were the main selling point for me and showed the bench wood and working parts clearly. A really good quality sun lounger."

beoordeeld vrijdag 24 april 2015

Score: 4/5 Vertalen

"Gute Qualität"

beoordeeld zondag 19 april 2015

Score: 4/5 Vertalen

"I was sent an email for a garden clock . Special offer. I was told the offer had finished, as I ordered my truo sun lounger. the following day you sent me another email saying the clock was on special offer. my truo was supposed to be free delivery, but because I ordered the expensive cushion I had to pay £4.99 Not impressed."

beoordeeld dinsdag 26 augustus 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Very good quality sunlounger. Wish I'd ordered the cushion at the same time and saved delivery cost."

beoordeeld vrijdag 11 juli 2014

Score: 2/5 Vertalen

"The drinks tray that pulls out from underneath: on of the runner broke off the first time it was used. i have glued it back but i'm hoping this isn't a sign of things to come."

beoordeeld vrijdag 20 juni 2014

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1