3m x 6m Luxe Feesttent/Partytent

Code: MQ3X6L
3m x 6m Luxe Feesttent/Partytent
3m x 6m Luxe Feesttent/Partytent

Product informatie


Dit is onze "top"-model - zeer slijtvaste, met een dikke zware 500gr/m2 PVC-dak en 380gr/m2 PVC-zijkanten. Deze feesttent is een combinatie van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ideaal voor trouwerijen, feesten, opslag en kan zelfs gebruikt worden om uw auto in op te slaan.

Onze luxe feesttenten zijn gemaakt van waterdicht, UV-gestabiliseerd, vuurvertragend materiaal, Polyester / PVC. Het dak heeft 500gr/m2 gewicht en de zijkanten hebben 380gr/m2 gewicht.

De stof is een veel luxer materiaal dan de polyethyleen dat gebruikt wordt in de standaard feesttenten. Het materiaal is speciaal gecoat aan de binnenkant waardoor het veel meer water tegen houd dan de resistente polyethyleen.

Let op: eindpaneel ziet er nu anders uit dan op de afbeelding, de gehele achterkant is nu 1 paneel, tot aan de punt van het dak.

 • De Luxe 500g PVC-dak
 • De Luxe 380g PVC-zijkanten
 • Frame is gemaakt van gepoedercoat stalen buizen met een diameter van 38mm
 • Verlengbuis 42mm
 • Vuurvertragend materiaal
 • Stevige ritsen
 • Makkelijk in elkaar te zetten. uitgebreide instructies worden bij geleverd
 • Hoogste punt: 3m
 • Hoogte van de zijkanten: 2m
 • Aantal ingangen (eind panelen): 2
 • Aantal ramen aan bijde kanten: 2
 • 3 jaar fabrieksgarantieWat is het verschil tussen de Standaard feesttenten en de Luxe feesttenten?

Beide types feesttenten gebruiken het zelfde stalen frame (feesttenten van 6m breed hebben een extra steunpunt voor het dak, dit is niet nodig voor de kleinere feesttenten). Het enige verschil tussen de Luxe en de Standaard feesttenten is de dikte en kwaliteit van het doek. De Luxe feesttenten maken gebruik van een luxe dikke doek, van 500gr/m2 PE en PVC compositie (380gr/m2 aan de zijkanten). Dit doek ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook nog eens erg duurzaam.

De Luxe feesttent is de juiste keus als u opzoek bent naar een feesttent die er goed uit ziet of van plan de feesttent erg regelmatig te gaan gebruiken. De Standaard feesttent is een goede optie als u eens in de zoveel tijd een feesttent nodig heeft.

De Luxe feesttent is 100% waterdicht en lekt gegarandeerd niet. Standaard feesttenten willen nog wel eens een druppeltje water door laten na lange tijd blootgesteld te zijn aan hevige regen.

Onze Luxe feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar. Onze Standaard feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden.Makkelijk uit te breiden

Onze feesttenten zijn zo ontworpen dat u uw feesttent erg gemakkelijk kunt uitbreiden. Het kan zijn dat u na uw aankoop vind dat uw feesttent te klein is. Maakt u zich geen zorgen, met de uitbreidingskit kunt de feesttent in de lengte vergroten. Neem contact op met onze klantenservice als u dit wenst te doen. Reserve onderdelen zijn verkrijgbaar op onze site, zie onder de katogarie reserve onderdelenHoe moet ik de feesttent bevestigen?


Gras

Bij het plaatsen van een feesttent op gras heeft u slechts vier spantouwen en vier haringen nodig. Wij raden aan (zeker voor feesttenten van 6m breed maar ook bij kleinere modellen) dat u onze bevestigingskit aanschaft, die bestaat uit spanningsriem en robuuste haringen. Deze riemen moeten elke twee meter rondom de feesttent geplaatst worden. Voor extra stevigheid kunt u de grondbuis kit aanschaffen.


Harde ondergrond

De feesttent kan zonder bevestiging op een harde ondergrond (zoals asfalt) staan, mits u de grondbuis kit aanschaft voor extra stevigheid. Wij raden u aan om, als het mogelijk is, de hoeken van de feesttent met een touw te bevestigen.Outside View Inside View Inside View Outside View - Door Inside View - Window Without Walls
Klik om te vergroten
 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"Easy to erect. Very pleased with the marquee, seems very good quality"

beoordeeld dinsdag 16 augustus 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Hasn't been erected yet...so can't rightly say"

beoordeeld maandag 30 november 2015

Score: 5/5 Vertalen

"durable and sturdy for garden events and shows"

beoordeeld maandag 29 juni 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Well packaged, with good labelling on all the boxes, which made life easier when erecting. Easily erected. Excellent quality and, for all we've only had the opportunity to use it once so far, there were gale force winds and driving rain overnight, which the marquee coped with without incident. Would recommend to all."

beoordeeld dinsdag 14 oktober 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Prodotto ottimo"

beoordeeld woensdag 11 juni 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld woensdag 4 juni 2014

Score: 3/5 Vertalen

"ottimo rapporto qualità/prezzo con 3 appunti:arrivati molti tubi rivestiti di polvere di ruggine,2 tubi ammaccati,i teli lat. dovrebbero avere le zip e non gli elestici "

beoordeeld zondag 27 april 2014

Score: 5/5 Vertalen

"It was very nice and much more spacious than I thought it would be. Framework was very sturdy and marquee was very stable even though part of it was erected over patio area. Windows were attractive even though we used it at night."

beoordeeld zondag 8 december 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld maandag 18 november 2013

Score: 5/5 Vertalen

"Strong fabric fitted well over steel frame and side/end panels easy to fit as required. Instructions including website video were clear and concise and easy to follow."

beoordeeld donderdag 10 oktober 2013

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1