4m x 8m - Luxe Feesttent/Partytent

Code: mq4x8l
4m x 8m - Luxe Feesttent/Partytent
4m x 8m - Luxe Feesttent/PartytentProduct informatie


Dit is onze "top"-model - zeer slijtvaste, met een dikke zware 500gr/m2 PVC-dak en 380gr/m2 PVC-zijkanten. Deze feesttent is een combinatie van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ideaal voor trouwerijen, feesten, opslag en kan zelfs gebruikt worden om uw auto in op te slaan.

Onze luxe feesttenten zijn gemaakt van waterdicht, UV-gestabiliseerd, vuurvertragend materiaal, Polyester / PVC. Het dak heeft 500gr/m2 gewicht en de zijkanten hebben 380gr/m2 gewicht.

De stof is een veel luxer materiaal dan de polyethyleen dat gebruikt wordt in de standaard feesttenten. Het materiaal is speciaal gecoat aan de binnenkant waardoor het veel meer water tegen houd dan de resistente polyethyleen.

Let op: eindpaneel ziet er nu anders uit dan op de afbeelding, de gehele achterkant is nu 1 paneel, tot aan de punt van het dak.

 • De Luxe 500g PVC-dak
 • De Luxe 380g PVC-zijkanten
 • Frame is gemaakt van gepoedercoat stalen buizen met een diameter van 38mm
 • Verlengbuis 42mm
 • Vuurvertragend materiaal
 • Stevige ritsen
 • Makkelijk in elkaar te zetten. uitgebreide instructies worden bij geleverd
 • Hoogste punt: 3m
 • Hoogte van de zijkanten: 2m
 • Aantal ingangen (eind panelen): 2
 • Aantal ramen aan bijde kanten: 2
 • 3 jaar fabrieksgarantieWat is het verschil tussen de Standaard feesttenten en de Luxe feesttenten?

Beide types feesttenten gebruiken het zelfde stalen frame (feesttenten van 6m breed hebben een extra steunpunt voor het dak, dit is niet nodig voor de kleinere feesttenten). Het enige verschil tussen de Luxe en de Standaard feesttenten is de dikte en kwaliteit van het doek. De Luxe feesttenten maken gebruik van een luxe dikke doek, van 500gr/m2 PE en PVC compositie (380gr/m2 aan de zijkanten). Dit doek ziet er niet alleen fantastisch uit maar is ook nog eens erg duurzaam.

De Luxe feesttent is de juiste keus als u opzoek bent naar een feesttent die er goed uit ziet of van plan de feesttent erg regelmatig te gaan gebruiken. De Standaard feesttent is een goede optie als u eens in de zoveel tijd een feesttent nodig heeft.

De Luxe feesttent is 100% waterdicht en lekt gegarandeerd niet. Standaard feesttenten willen nog wel eens een druppeltje water door laten na lange tijd blootgesteld te zijn aan hevige regen.

Onze Luxe feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar. Onze Standaard feesttenten hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden.Makkelijk uit te breiden

Onze feesttenten zijn zo ontworpen dat u uw feesttent erg gemakkelijk kunt uitbreiden. Het kan zijn dat u na uw aankoop vind dat uw feesttent te klein is. Maakt u zich geen zorgen, met de uitbreidingskit kunt de feesttent in de lengte vergroten. Neem contact op met onze klantenservice als u dit wenst te doen. Reserve onderdelen zijn verkrijgbaar op onze site, zie onder de katogarie reserve onderdelenHoe moet ik de feesttent bevestigen?


Gras

Bij het plaatsen van een feesttent op gras heeft u slechts vier spantouwen en vier haringen nodig. Wij raden aan (zeker voor feesttenten van 6m breed maar ook bij kleinere modellen) dat u onze bevestigingskit aanschaft, die bestaat uit spanningsriem en robuuste haringen. Deze riemen moeten elke twee meter rondom de feesttent geplaatst worden. Voor extra stevigheid kunt u de grondbuis kit aanschaffen.


Harde ondergrond

De feesttent kan zonder bevestiging op een harde ondergrond (zoals asfalt) staan, mits u de grondbuis kit aanschaft voor extra stevigheid. Wij raden u aan om, als het mogelijk is, de hoeken van de feesttent met een touw te bevestigen.Outside View Inside View Inside View Outside View - Door Inside View - Window Without Walls
Klik om te vergroten
 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"I was a little disappointed to find one on the main side poles had a slit in the metal and one pole had been damaged on the end making it difficult. to fix to roof section. , apart from that every thing was good."

beoordeeld maandag 30 mei 2016

Score: 5/5 Vertalen

"We purchased a marquee from u previously & have had excellent use from it."

beoordeeld vrijdag 25 maart 2016

Score: 4/5 Vertalen

"Looks amazing when fully set up. It was easy to assemble and unassemble. I was very disappointed that it came with no storage bags. I called the company on the phone and they don't even supply storage bags. What do they think will happen to the marque after its use?"

beoordeeld donderdag 27 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Whilst I have not used the marquee for an event I have erected it and the instructions assist greatly in erecting it a quite easy operation. All the kit appears to be of quality material and construction,"

beoordeeld woensdag 1 juli 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Clear instructions, easy to put up and good quality. The marquee looks great!"

beoordeeld woensdag 24 juni 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld dinsdag 2 september 2014

Score: 4/5 Vertalen

"only used once with no wind so still to be put to the test!!"

beoordeeld maandag 30 juni 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld donderdag 26 juni 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Very good quality. Easy to put up, first time 2 people 2 hours."

beoordeeld dinsdag 3 juni 2014

Score: 4/5 Vertalen

"Exactly as described, easy to put up and dismantle. Ideal"

beoordeeld maandag 26 mei 2014

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1