Madeira Drinkbak Muurfontein met 2 Valencia Leeuwenkop Uitlopen - B150cm x H100 x D53cm

Code: WF9356
Madeira Drinkbak Muurfontein met 2 Valencia Leeuwenkop Uitlopen - B150cm x H100 x D53cm
< > < >
Madeira Drinkbak Muurfontein met 2 Valencia Leeuwenkop Uitlopen - B150cm x H100 x D53cm

Breng met deze prachtige decoratieve drinkbak met twee leeuwenkop uitlopen, die door zijn verweerd stenen afwerking al jarenlang in uw tuin lijkt te staan, een antiek tintje in uw tuin. Deze drinkbak is gemaakt van duurzame materialen, is op zichzelf staand, heeft een eigen reservoir en een 750l/u pomp en wordt met alles er op en eraan geleverd zodat u het direct in gebruik kunt nemen.

Productinformatie:
  • Robuust - gemaakt van hoogwaardig en duurzaam met glas versterkt gietbeton
  • Klassiek ontwerp - compleet met brons effect leeuwenkop uitlopen en een guirlande voor dat vleugje antieke charme
  • Verweerde afwerking - realistisch uitziende verweerde steen afwerking
  • Volledig op zichzelf staand - geen apart reservoir aan te schaffen en of in te graven

Specificaties:
  • Breedte 150cm x Hoogte 100cm x Diepte 53cm
  • Gewicht 68kg
  • 750l/u pomp

Gemaakt van hedendaags met glas versterkt gietbeton voor extra duurzaamheid. Deze drinkbak zal zeker voor jaren een een prachtige middelpunt in uw tuin zijn. Compleet geleverd en dus klaar om, zonder ingewikkelde installatie of nog extra accessoires te moeten kopen, meteen in gebruik te nemen en er van te genieten.

Glas Versterkt Gietbeton

Glas Versterkt Gietbeton is een sterk materiaal, met een grotere treksterkte dan en met slechts 20% van het gewicht van gewoon beton. Gegoten in met de hand vervaardigde mallen, ziet het eruit als echt natuursteen, maar door het lagere gewicht is het veel makkelijker in uw tuin te installeren dan een 100% natuurstenen drinkbak.

Op Zichzelf Staand
Deze drinkbak wordt geleverd met alles wat u nodig heeft om het te installeren, u hoeft dus geen apart reservoir te kopen of een reservoir in te graven in uw tuin. Dit betekent dan ook dat het op vrijwel elke vlakke ondergrond geplaatst kan worden. Inclusief een 750l/u pomp met een 10 meter lange stroomkabel. U kunt deze drinkbak dan ook zonder al te veel inspanning, ingewikkelde montage of gedoe op een mooi plekje in uw tuin neerzetten.

Prachtige Klassiek Ontwerp
Deze opvallende drinkbak is ontworpen in de stijl van een traditionele abreuvoir - een drinkbak of fontein die gebruikt werd om mensen en paarden van water te voorzien. Dankzij de verweerde afwerking en de prachtige guirlande aan de voorkant, ademt het een traditioneel historisch gevoel uit. Dit gevoel wordt door de bronzen leeuwenkop uitlopen nog eens extra versterkt.

 
Klanten Feedback

Score: 3.7/5 (3 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Belle fontaine qui fait illusion. Juste un peu dommage que le cable d'alimentation electrique de la pompe soit visible, il pourrait y avoir un système de canalisation interne pour le dissimuler comme il existe pour le système d'eau."

beoordeeld vrijdag 24 maart 2017

Score: 2/5 Vertalen

"Mangelhafte Anschlüsse!"

beoordeeld vrijdag 27 november 2015

Score: 4/5 Vertalen

"pour le mode d'emploi, il serait souhaitable qu'il soit traduit en français."

beoordeeld woensdag 19 augustus 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1