Magma Trio Bolfontein, Water en Vuur

Code: WF7015EU
Magma Trio Bolfontein, Water en Vuur

Magma Trio Bolfontein, Water en Vuur

Maak een statement met dit prachtige water en vuur ornament. De Magma trio roestvrij stalen bollen zijn een meesterwerk van vormgeving en functionaliteit. De combinatie van 304 kwaliteitsnorm staal met de elementen water en vuur zorgt ervoor dat waar u het ook plaatst in uw huis of tuin, dit het aanzicht hiervan zal verbeteren en het voegt er ook nog een mooi en natuurlijk sfeerlicht aan toe.

Doordat het zowel geschikt is voor binnen als buiten kan deze fantastische set het hele jaar door gebruikt worden. Terwijl echte vlammen boven op de roestvrij stalen bollen flikkeren, stroomt het water langs de bollen naar beneden.

Wordt geleverd met pomp, slangen set en roestvrij stalen schaal; kortom alles wat u nodig heeft om het meteen te laten functioneren - alleen nog water toevoegen.

Hoe steek ik het vuur aan?
Giet eerst brandstofgel in het interne centrale brandstof reservoir en steek deze vervolgens met een vlam aan. De gel brandt met een geurloze, niet-giftige en rookloze vlam, en is dus geschikt voor zowel binnen als buiten. De gel is gemaakt van ethanol en geleermiddelen, is millieuvriendelijk en brandt rookloos. De gel brandt met een windbestendige goudkleurige vlam van gelijkmatige hoogte.

 

Vink het vakje aan om een fles van 1000ml brandstof gel toe te voegen

Extra Opties De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Hoe veilig is brandstofgel en laat het bij gebruik binnen niet het rookalarm afgaan?
Onze brandstof gel is compleet veilig, mits ermee omgegaan wordt zoals met elk open vuur en gebruikt wordt volgens de meegeleverde instructies. De gel is niet-giftig, geur- en rookloos; dus zal bij gebruik binnenshuis uw rookalarm niet afgaan en is het dus veilig om het binnen aan te steken. 

Hoe doof ik de vlammen? Plaats eenvoudig het bijgeleverde deksel op het brandstof reservoir en de vlam zal, door gebrek aan zuurstof binnen een paar seconden gedoofd zijn.

 

 

Meer water en vuur roestvrij stalen fonteinen,
klik hieronder voor details:

 

Mayon, WF3599G

Afmetingen:
Bollen:
Grootste bol - Diameter: 27cm,
Middelste bol - Diameter: 22cm
Kleinste bol- Diameter: 13cm

Reservoir:
Hoogte: 32cm
Breedte: 60cm
Diepte: 50cm

Pomp Type: 2000 L/U, 45W
Lengte kabel : 10m

 

 

 

 

 

 

Hartelijk dank Mw. H. voor de mooie foto van de "water en vuur" bolfonteinin haar tuin. Het is een echte aandachttrekker, vooral als het donker is.

Andere vuur en water fonteinen :

 

St. Helens 50cm Bol Fontein van RVS met Water en Vuur Kohala Water en Vuur Buis Fontein van Gepolijst RVS en LED Verlichting Tacana 30cm Bol Fontein van RVS met Water en Vuur
St. Helens 50cm Bol Fontein van RVS met Water en Vuur 1.56m/135cm Kohala Buis Fontein van Gepolijst Roestvrij Staal met water, Vuur en LED Verlichting Tacana 30cm Bol Fontein van RVS met Water en Vuur
 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (1 beoordeling)

Score: 4/5

"Mooi ding. Enige twee minpunten zijn: - er moet echt decoratie bij gekocht moet worden, anders spettert het nogal. - ik kan de mijne niet op volle kracht open zetten, anders gaan de vuurhouders eraf (en het spettert dan ook nog meer: water over de rand)."

beoordeeld dinsdag 24 november 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1