Oprolbare Effen Houtskool Volant - B300 x H100cm

Code: Awn255
Oprolbare Effen Houtskool Volant - B300 x H100cm
< > < >
Oprolbare Effen Houtskool Volant - B300 x H100cm

Een slimme en stijlvolle oplossing om snel en makkelijk extra schaduw of privacy onder uw zonnescherm te creëren. Schuif deze volant gewoon in de voorlijst van uw zonnescherm. Ideaal om bij een laagstaande zon nog te kunnen genieten van het laatste zonlicht.

Deze ingenieuze volant combineert een standaard geschulpte volant met daarachter een oprolbare volant die u met klittenband uit het zicht vastzet.


Productinformatie:

  • Zorgt indien nodig voor extra schaduw en koelte onder uw zonnescherm
  • Creëer snel en gemakkelijk extra privacy
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken - Schuif de volant op zijn plaats en rol het naar beneden
  • Gemakkelijk uit het zicht op te bergen - Opgerold zit het uit het zicht achter de vaste geschulpte volant


Specificaties:

  • Breedte: 300cm x Hoogte uitgerold: 100cm
  • Oprolbare Volant bestaat uit 3 delen van elk 100cm
  • Gewicht doek: 300g/m2


Deze makkelijk te installeren volant kan tegelijkertijd met een nieuw zonnescherm meebesteld worden, maar kan later ook los besteld worden. De oprolbare volant bestaat uit 3 onafhankelijke delen zodat u niet alleen meer controle heeft over de hoeveelheid schaduw, maar ook om het makkelijker te kunnen oprollen.Wanneer u hem niet gebruikt
Met behulp van de klittenbandsluiting kan de opgerolde volant snel en eenvoudig uit het zicht achter de geschulpte vaste volant worden vastgezet.Makkelijk te installeren
Draai het zonnescherm zover uit dat u bij de voorlijst kan en verwijder de eindkappen. Schuif de originele volant uit de voorlijst en verwijder de plastic roede uit de bovenste zoom en schuif deze in de bovenste zoom van de nieuwe volant. Schuif vervolgens de nieuwe volant in de voorlijst en zet de eindkappen terug.


Let op: Deze foto's zijn alleen ter illustratie. De hier aangeboden oprolbare volant is groen en wit gestreept.

Klik hier voor ons volledige aanbod van oprolbare volants,

verkrijgbaar in 3 kleuren van 200cm tot 600cm breed


 
Klanten Feedback

Score: 4.0/5 (1 beoordeling)

Score: 4/5 Vertalen

"Das Preis-/Leistungsverhältnis passt. Das Produkt hätte auf der Internetseite noch detailierter beschrieben werden können. (Abb. von Details, ich bin davon ausgegangen, dass eine geeignete Stange/Rundschnur zur Befestigung in dem Markisenprofil bei der Lieferung enthalten ist, da diese als Ersatzvolant gekennzeichnet wurde. Leider war dies nicht der Fall, ich konnte mir jedoch anderweitig aushelfen.)"

beoordeeld zaterdag 7 juli 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1