Oprolbare Ivoorkleurige Volant - B250 x H100cm

Code: AWN204
Oprolbare Ivoorkleurige Volant - B250 x H100cm
< > < >
Oprolbare Ivoorkleurige Volant - B250 x H100cm

Een slimme en stijlvolle oplossing om zonder gedoe extra schaduw of privacy onder uw zonnescherm te creëren. Schuif deze volant gewoon in de voorlijst van uw zonnescherm. Ideaal om bij een laagstaande zon nog te kunnen genieten van het laatste zonlicht.

Deze ingenieuze volant combineert een standaard geschulpte volant met daar achter een oprolbare volant die u met klittenband uit het zicht vastzet.


Productinformatie:

  • Zorgt indien nodig voor extra schaduw en koelte onder uw zonnescherm
  • Creëer snel en gemakkelijk extra privacy
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken - Schuif de volant op zijn plaats en rol het naar beneden
  • Gemakkelijk uit het zicht op te bergen - Opgerold zit het uit het zicht achter de vaste geschulpte volant


Specificaties:

  • Breedte: 250cm x Hoogte uitgerold: 100cm
  • Afrolbare Volant bestaat uit 2 delen van elk 125 centimeter
  • Gewicht doek: 300g/m2


Deze makkelijk te installeren volant kan tegelijkertijd met een nieuw zonnescherm mee besteld worden, maar kan later ook los besteld worden. Deze volant vervangt de bestaande. De afrolbare volant bestaat uit 2 onafhankelijke delen zodat u niet alleen meer controle heeft over de hoeveelheid schaduw, maar ook om het makkelijker te kunnen oprollen.Wanneer u hem niet gebruikt
Klittenbandsluiting om de opgerolde volant snel en eenvoudig uit het zicht achter de geschulpte vaste volant vast te zetten.Makkelijk te installeren
Draai het zonnescherm zover uit dat u bij de voorlijst kan en verwijder de eindkappen. Schuif de originele volant uit de voorlijst en verwijder de plastic staaf uit de bovenste zoom en schuif deze in de bovenste zoom van de nieuwe volant. Schuif vervolgens de nieuwe volant in de voorlijst en zet de eindkappen terug. 
Klanten Feedback

Score: 2.8/5 (5 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"product quality very good"

beoordeeld dinsdag 9 oktober 2018

Score: 1/5

"De breedte klopt niet, is veel smaller, ook de lengte lijkt op de foto's veel langer. Ook is het erg jammer dat er geen verzwaring is meegeleverd waardoor alles erg instabiel is en erg heen en weer waait. Het klittenband is ook niet netjes en gelijk, zodat het er schots en scheef uitziet en ook met het oprollen scheef hangt."

beoordeeld woensdag 26 juli 2017

Score: 5/5 Vertalen

"materiaux de bonne qualit"

beoordeeld donderdag 13 juli 2017

Score: 2/5 Vertalen

"Le lambrequin n'est pas de la même couleur que le store, il semble être plutôt crème alors que le store est ivoire. pourtant ils ont été commandés ivoire tous les 2. Pourriez-vous l'échanger?"

beoordeeld zaterdag 13 augustus 2016

Score: 1/5 Vertalen

"Du fait qu'il est mis en vente sur internet et qu'il ne correspond pas à la réalité. Moins 15 cm sur 2.5 m cela fait beaucoup = manque de sérieux du fabriquant."

beoordeeld donderdag 7 juli 2016

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1