Oprolbare Ivoorkleurige Volant - B500 x H100cm

Code: AWN209
Oprolbare Ivoorkleurige Volant - B500 x H100cm
< > < >
Oprolbare Ivoorkleurige Volant - B500 x H100cm

Een slimme en stijlvolle oplossing om zonder gedoe extra schaduw of privacy onder uw zonnescherm te creëren. Schuif deze volant gewoon in de voorlijst van uw zonnescherm. Ideaal om bij een laagstaande zon nog te kunnen genieten van het laatste zonlicht.

Deze ingenieuze volant combineert een standaard geschulpte volant met daar achter een oprolbare volant die u met klittenband uit het zicht vastzet.


Productinformatie:

  • Zorgt indien nodig voor extra schaduw en koelte onder uw zonnescherm
  • Creëer snel en gemakkelijk extra privacy
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken - Schuif de volant op zijn plaats en rol het naar beneden
  • Gemakkelijk uit het zicht op te bergen - Opgerold zit het uit het zicht achter de vaste geschulpte volant


Specificaties:

  • Breedte: 500cm x Hoogte uitgerold: 100cm
  • Afrolbare Volant bestaat uit 4 delen van elk 125 centimeter
  • Gewicht doek: 300g/m2


Deze makkelijk te installeren volant kan tegelijkertijd met een nieuw zonnescherm mee besteld worden, maar kan later ook los besteld worden. Deze volant vervangt de bestaande. De afrolbare volant bestaat uit 4 onafhankelijke delen zodat u niet alleen meer controle heeft over de hoeveelheid schaduw, maar ook om het makkelijker te kunnen oprollen.Wanneer u hem niet gebruikt
Klittenbandsluiting om de opgerolde volant snel en eenvoudig uit het zicht achter de geschulpte vaste volant vast te zetten.Makkelijk te installeren
Draai het zonnescherm zover uit dat u bij de voorlijst kan en verwijder de eindkappen. Schuif de originele volant uit de voorlijst en verwijder de plastic staaf uit de bovenste zoom en schuif deze in de bovenste zoom van de nieuwe volant. Schuif vervolgens de nieuwe volant in de voorlijst en zet de eindkappen terug. 
Klanten Feedback

Score: 3.5/5 (4 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"tout était ok très satisfaite"

beoordeeld zaterdag 14 juli 2018

Score: 2/5

"Breedte van 5meter is niet uit een geheel. Maar de laatste meter is er bij vast gemaakt. Laatste stuk zie je duidelijk eraan is genaaid. Dis de stiksel is duidelijk zichtbaar."

beoordeeld maandag 16 mei 2016

Score: 2/5 Vertalen

"Le produit livré est mal fini : Couture non terminée entre 2 panneaux. Une bande velcro manquante pour tenir enroulé une retombée enroulée. Petits carrés de velcro pour positionner les retombées à mi-hauteur cousus au mauvais endroit. Réel manque de sérieux dans la réalisation du lembrequin."

beoordeeld zaterdag 1 augustus 2015

Score: 5/5 Vertalen

"Aucune explications de montage"

beoordeeld zaterdag 1 augustus 2015

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1