Papillon™ - Gespleten Bamboemat - 300cm x 200cm

Code: GS0022BSL
Papillon™ - Gespleten Bamboemat - 300cm x 200cm
< > < >
Papillon™ - Gespleten Bamboemat - 300cm x 200cm
Deze robuuste en milieuvriendelijke Gespleten Bamboemat is een perfecte praktische toevoeging aan uw tuin. Het is populair als een manier om bestaande omheiningen en bloembedden te verbeteren. De bamboe is sterk genoeg om de hoogte van bestaande hekken te vergroten en kan apart worden gebruikt of aan een bestaand hek worden bevestigd.

Productbeschrijving

  • Veelzijdig ontwerp - zorgt voor een aantrekkelijk scherm of hek voor de tuin
  • Schermen verbeteren - ideaal voor het verbergen van bestaande schermen of muren
  • Volledig natuurlijk - gemaakt van volledig natuurlijk bamboe, wat betekent dat het milieuvriendelijk is

Deze Gespleten Bamboematten kunnen worden bevestigd aan tuinomheiningen, stenen muren, hekwerk van kettingschakels, arbours en overal in uw tuin waar afscherming of schaduw is vereist. Ze kunnen eenvoudig worden bevestigd aan houten tuinhekken met gegalvaniseerde tuin nieten aan de boven- en onderkant van de afscherming. Deze afscherming is niet alleen ideaal voor het vermommen van muren en hekwerken, maar kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's, waardoor een zacht schaduwrijk gebied eronder ontstaat. De bamboestokken worden bijeengehouden met gegalvaniseerd draad.

Door de veelzijdigheid van dit product kunt u het voor verschillende toepassingen in de tuin gebruiken. Deze omvatten het bieden van schaduw en privacy, het verbergen van minder aantrekkelijke delen van de tuin, zoals composthopen, of om gewoon een beetje decoratie aan uw huis toe te voegen. Deze afscherming is gemaakt van volledige natuurlijke bamboe, wat het product sterke en duurzame eigenschappen geeft waardoor het bestand is tegen verschillende omgevingscondities, waaronder sterke wind en zware regen.

Of u de afscherming gaat bevestigen aan een bestaande omheining, muur of prieel, u moet ervoor zorgen dat deze goed is bevestigd. Om dit te bereiken, raden we aan onze verzinkte draad- en ratelzeven te gebruiken.

Afmetingen
Hoogte: 200cm x Lengte: 300cm

Dit product wordt geleverd als een rol van 3 meter met een keuze uit vijf hoogtes, zie de links onderaan de pagina.

Elke rol is gemaakt van individuele verticale bamboe lat. De gemiddelde breedte van elke lat is 15mm (0,6 inch), variërend van 5mm tot 20mm. De lamellen zijn samengebonden met horizontaal gegalvaniseerde draad.

BELANGRIJK: dit is een natuurlijk product en er zijn variaties van rol tot rol en van lat tot lat. We kunnen niet garanderen dat elke rol of lat identiek is, omdat kleur, breedte en lengte kunnen variëren.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

"Bedankt voor de zeer snelle levering van de twee bamboematten die ik een paar weken geleden heb besteld. Ze zien er echt goed uit nu ze op hun plek op de patio staan." - D Cooper


Dank aan Dhr. A. voor deze geweldige foto's van de vertoning in zijn tuin.

Ook interessant
 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1