Papillon™ - Varenmatten - 300cm x 180cm

Code: GS0022FSL
Papillon™ - Varenmatten - 300cm x 180cm
< > < >
Papillon™ - Varenmatten - 300cm x 180cm
Deze robuuste en milieuvriendelijke natuurlijke varenmat is een perfecte praktische toevoeging aan uw tuin. Het is populair als een manier om bestaande schermen te verbeteren en bloembedden te kaderen. Ideaal voor het verbergen van bestaande schermen of muren, het kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's, waardoor een zacht schaduwrijk gebied eronder ontstaat.

Zeer populair voor het toevoegen van privacy aan buitenbubbelbaden en spa's, dankzij de veelzijdigheid van dit product kunt u het gebruiken voor een verscheidenheid aan toepassingen in de tuin. Deze omvatten het bieden van schaduw en privacy, het verbergen van minder aantrekkelijke delen van de tuin, zoals composthopen, of om gewoon een beetje decoratie aan uw huis toe te voegen. Deze screening is gemaakt van volledig natuurlijke varen, waardoor deze verschillende omgevingscondities kan weerstaan.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig ontwerp - zorgt voor een aantrekkelijk scherm of hek voor de tuin
  • Huidige omheiningen verbeteren - ideaal voor het verbergen van bestaande omheiningen of muren
  • Alle natuurlijke - gemaakt van milieuvriendelijk varenmateriaal
Afmetingen
  • Hoogte: 180cm
  • Lengte: 300m

BELANGRIJK: Dit is een natuurlijk product en er zijn variaties van rol tot rol en van draad tot draad. We kunnen niet garanderen dat elke rol of streng identiek is, omdat kleur, breedte en lengte kunnen variëren. De breedte / dikte langs dezelfde rol varieert bijvoorbeeld tussen 5 mm en 15 mm. De gemiddelde breedte is ongeveer 7 mm.

Deze matten kunnen worden bevestigd aan bestaande tuinomheiningen, stenen muren, hekwerk van hekwerken, arbours en vele andere gebieden in de tuin die afscherming of schaduw vereisen. Het kan eenvoudig worden bevestigd aan houten tuinhekken door het gebruik van gegalvaniseerde tuin nieten die de boven- en onderkant van de afscherming beveiligen. Deze afscherming is ideaal voor het verbergen van bestaande muren en schermen, het kan ook worden gebruikt over arbours en pergola's, waardoor een zacht schaduwrijk gebied eronder ontstaat.

Of u de matten gaat bevestigen aan een bestaande omheining, muur of prieel, u moet ervoor zorgen dat deze goed is bevestigd. Om dit te bereiken, raden we aan onze verzinkte draad- en ratelzeven te gebruiken.

Extra Opties De geselecteerde opties worden toegevoegd aan uw bestelling

Dit product wordt geleverd als een rol van 4m met een keuze uit drie andere hoogtes - H100cm, H150cm, H200cm

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Ottimo prodotto, esattamente come da descrizione."

beoordeeld woensdag 16 april 2014

Score: 5/5 Vertalen

"Tutto Ok"

beoordeeld maandag 20 mei 2013

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1