Primrose™ - Cortina Steen Effect Vierkante Plantenbak - 52cm - Grijs

Code: PP7868
Primrose™ - Cortina Steen Effect Vierkante Plantenbak - 52cm - Grijs
< > < >
Primrose™ - Cortina Steen Effect Vierkante Plantenbak - 52cm - Grijs
Combineer een moderne eigentijdse stijl met natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze vierkante stenen plantenbak van cortina. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte. Afgewerkt met een stijlvolle grijze verfwas afwerking, is deze unieke plantenbak ideaal voor het complimenteren van kleurrijke bloemen of miniatuurbomen.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een hars met een hoge dichtheid. Het heeft de authentieke uitstraling en duurzaamheid van steen maar betekent ook deze plantenbak is lichtgewicht, praktisch en vervaagt niet,
  • Optioneel afvoergat met meegeleverde stop - wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 52½cm
  • Diameter: 42cm
Deze vierkante plantenbak is ook verkrijgbaar in verouderd roest:

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

  Deze grijze verf gewassen plantenbak zal in harmonie zijn met de aard van uw buitenruimte terwijl hij een rustieke stijl in uw tuin brengt die er prachtig uit zal zien wanneer deze wordt gecombineerd met moderne meubels op uw terras. Deze plantenbak maakt een dramatische uitspraak in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuropeningen of paden en maakt een prachtige ingang voor uw huis.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (3 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"flowerpot was at least half the price of my local garden centre, and the amount of choice was excellent."

beoordeeld dinsdag 18 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Nice pot except it wasn’t white its grey!"

beoordeeld dinsdag 7 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"It’s perfect for what I wanted."

beoordeeld zondag 24 juni 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1