Primrose™ - Gerookte Crème Ronde Tuscan Plantenbak - H44,5cm

Code: PP7793
Primrose™ - Gerookte Crème Ronde Tuscan Plantenbak - H44,5cm
< > < >
Primrose™ - Gerookte Crème Ronde Tuscan Plantenbak - H44,5cm
Combineer mooie pasteltinten met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze Serene Toscaanse plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mengeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars ervoor zorgt dat deze plantenbak licht is in gewicht, praktisch en niet vervaagt, het beste van twee werelden dus
  • Optionele afvoergaten met meegeleverde stop - controleer het vasthouden van water om te voorkomen dat de planter te water loopt, uw planten gezond houden
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 44,5cm
  • Diameter: 50,5cm

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Het handige afvoergat zorgt ervoor dat u eenvoudig de ideale vloeistofniveaus kunt handhaven en het risico op mogelijke te veel water wordt geminimaliseerd, zodat u eenvoudig kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze Serene Peridot plantenbak zal opgaan in uw buitenruimte terwijl hij een pop van kleur in uw tuin brengt die er prachtig zal uitzien in combinatie met bloemen. De kegelvorm van deze plantenbak maakt een dramatische verklaring in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuren, waardoor een prachtige ingang voor uw huis wordt gemaakt .

Extra Opties
  • Flowering Drip Feeders
    Voeg Toe +
De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

Duurzame constructie

Deze plantenbak is gemaakt van een mengeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen is duurzaam, licht in gewicht en vervaagt niet en heeft alsnog een authentieke uitstraling.

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1