Primrose™ - Rivier Mist Ronde Tuscan Plantenbak - H49cm

Code: PP7796
Primrose™ - Rivier Mist Ronde Tuscan Plantenbak - H49cm
< > < >
Primrose™ - Rivier Mist Ronde Tuscan Plantenbak - H49cm
Combineer mooie pasteltinten met de natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze Rivier Mist plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt wat leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Veelzijdig - deze plantenbak is gemaakt van een mengeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen biedt een authentiek uiterlijk en duurzaamheid terwijl de hars zorgt ervoor dat deze plantenbak licht is in gewicht, praktisch en niet vervaagt, het beste van twee werelden dus
  • Optionele afvoergaten met meegeleverde stop - wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 49½cm
  • Diameter: 55½cm

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze Rivier Mist plantenbak zal opgaan in uw buitenruimte terwijl hij een pop van kleur in uw tuin brengt die er prachtig uit zal zien in combinatie met bloemen. De kegelvorm van deze plantenbak maakt een dramatische verklaring in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuropeningen, waardoor een prachtige ingang voor uw huis wordt gemaakt .

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"It is easy to handle and looks good - like the real thing."

beoordeeld maandag 22 januari 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1