Primrose™ - Vulkanisch Grijze Cilinder Plantenbak - H43cm

Code: PP7784
Primrose™ - Vulkanisch Grijze Cilinder Plantenbak - H43cm
< > < >
Primrose™ - Vulkanisch Grijze Cilinder Plantenbak - H43cm
Combineer een moderne eigentijdse stijl met natuurlijke schoonheid van planten en bloemen met deze vulkanisch grijze cilinder plantenbak. Ideaal voor zowel tuinen als patio's, deze lichtgewicht plantenbak brengt leven in uw buitenruimte.

Productbeschrijving
  • Duurzaam construct - gemaakt van een duurzame, lichtgewicht mengeling van steen en hars met hoge dichtheid met een authentiek stenen uiterlijk
  • Optioneel afvoergat met meegeleverde stop - wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen
  • Deze plantenbak is vorstbestendig en UV-gestabiliseerd, waardoor hij perfect is voor gebruik binnen of buiten
Specificaties
  • Hoogte: 43cm
  • Diameter: 43cm

Dit product is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Laat prachtige bloemen bloeien, kruiden rijpen en planten groeien in deze praktische plantenbak die gemakkelijk te verplaatsen is in uw tuin als u dat wilt. Wordt geleverd met een stop voor diegenen die hun eigen afvoergat willen boren en het vasthouden van water willen regelen, zodat u gewoon kunt genieten van de resultaten van prachtige bloemen en kruiden.

Deze vulkanisch grijze plantenbak zal opgaan met de aard van uw buitenruimte en brengt een unieke stijl in uw tuin die er prachtig uit zal zien in combinatie met moderne meubels op uw terras. De hoge cilindervorm van deze plantenbak zal dramatische staan in uw tuin en terras, ideaal voor het inkaderen van deuropeningen, maak zo een verbluffende ingang voor uw huis.

Duurzame constructie

Deze plantenbak is gemaakt van een mengeling van zowel steen als hars met een hoge dichtheid. De steen is duurzaam, licht in gewicht en lichtbestendig en toch een authentieke uitstraling.

 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (1 beoordeling)

Score: 5/5 Vertalen

"Good product for good price"

beoordeeld maandag 10 september 2018

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1