Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Hoge Kubus Plantenbakken - Koper - H50cm

Code: PP2828S
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Hoge Kubus Plantenbakken - Koper - H50cm
< > < >
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Hoge Kubus Plantenbakken - Koper - H50cm

Deze moderne zink hoge plantenbak zal prachtig compenseren de planten in uw tuin, aanvulling op hun natuurlijke schoonheid met het stijlvolle ontwerp. De koperkleur geeft deze plantenbak een premium uitstraling terwijl de gegalvaniseerde afwerking een hoge weerstand tegen de elementen biedt, wat betekent dat deze plantenbak zowel stijl als betrouwbaarheid biedt.

Productbeschrijving
  • Duurzame constructie - gegalvaniseerde zinkcoating geeft deze plantenbak extra weerstand tegen de elementen, waardoor deze kubus ideaal is voor buitengebruik met de vorst- en roestbestendigheid
  • Eigentijds ontwerp - een lichtgewicht, praktische en stijlvolle plantenbak die een trendy stijl in uw tuin zal brengen, deze lange plantenbak stelt u in staat om weer te geven uw planten en bloemen op verschillende niveaus rond uw tuin.
Specificaties
  • Hoogte: 50cm
  • Breedte: 25cm
  • Lengte: 25cm

Embossed Primrose Logo

Deze prachtige Petrol Blauwe plantenbak heeft aan één zijde een reliëf met Primrose-logo wat de perfecte afwerking is alsook een uniek ontwerp eigenschap, terwijl het een authentieke stempel van Primrose-kwaliteit is.

Hoe verzorgt u de zinken plantenbak

Uw Zinken plantenbak wordt verpakt in een plastieken zak. Als u een plantenbak zonder inzetstuk hebt gekozen, raden we u aan deze zak te gebruiken om uw Zinken plantenbak te bekleden om hem op zijn best te houden.

Om uw zinken plantenbak te onderhouden en er mooi uit te laten zien, raden wij u aan hem af en toe schoon te maken met een metalen, veilige doek of borstel om kalkaanslag te voorkomen na zware regenval. 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1