Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Uitlopende Vierkante Plantenbak met Koperen Afwerking - 50cm

Code: PP0264XL
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Uitlopende Vierkante Plantenbak met Koperen Afwerking - 50cm
< > < >
Primrose™ - Zinken Gegalvaniseerde Uitlopende Vierkante Plantenbak met Koperen Afwerking - 50cm

Deze eigentijdse uitlopende vierkante plantenbak met zink heeft een prachtige koperen afwerking die de planten in uw tuin prachtig zal compenseren, als aanvulling op hun natuurlijke schoonheid met het stijlvolle ontwerp. De verzinkte afwerking biedt een hoge weerstand tegen de elementen, wat betekent dat deze plantenbak zowel stijl als betrouwbaarheid biedt.

Productbeschrijving
  • Duurzame constructie - gegalvaniseerde Zinken coating geeft de plantenbak een toegevoegde bescherming tegen allerlei elementen, wat deze plantenbak ideaal maakt voor buitengebruik, dit artikel is vorst en roest bestendig
  • Afvoergat met meegeleverde stop - controleer de waterafvoer om te voorkomen dat te veel water in de plantenbak komt te staan en overloopt, dat zal ook uw planten gezond houden
  • Modern ontwerp - een lichtgewicht, praktische en stijlvolle plantenbak met een modieus ontwerp voor uw tuin
Specificaties
  • Hoogte: 50cm
  • Breedte: 50cm
Embossed Primrose Logo

Deze prachtige plantenbak heeft een embossed Primrose logo aan de zijkant, de perfecte afwerking en een uniek ontwerp. Alsook een authentieke stempel van Primrose kwaliteit.

Hoe zorg te dragen voor uw Zinken Plantenbak

Uw Zinken plantenbak wordt verpakt in een plastieken zak. Als u een plantenbak zonder inzetstuk hebt gekozen, raden we u aan deze zak te gebruiken om uw Zinken plantenbak te bekleden om hem op zijn best te houden.

Om uw zinken plantenbak te onderhouden en mooi te houden, raden wij aan om het occasioneel af te kuisen met een doek of borstel geschikt voor metaal, dit om kalkaanslag na hevige regen te vermijden.Dank aan Mevrouw B. voor deze foto van de verzinkte kubus plantenbakken in een koper in haar tuin.


 
Klanten Feedback

Score: 5.0/5 (2 beoordelingen)

Score: 5/5 Vertalen

"Website gave clear representation - Just what we wanted"

beoordeeld maandag 9 oktober 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent quality and good value, looks great."

beoordeeld vrijdag 17 maart 2017

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1