Ronde Metalen Tuinspiegel met Rand

Code: DF8217
Ronde Metalen Tuinspiegel met Rand
< > < >
Ronde Metalen Tuinspiegel met Rand
Ronde Metalen Tuinspiegel met Rand

Afmetingen:

  • Hoogte 69cm x Breedte 69cm x Diepte 1cm
  • Gewicht 1.4kg

Eigenschappen
  • Sterk en robuust - metalen frame
  • Gepoedercoat frame - resistent tegen roest en corrosie
  • Onbreekbare en weersbestendige acrylspiegel
  • Cirkelvormig - decoratief en mooi
  • Zachte brons gekleurd past mooi in alle tuinen
  • Creërt een illusie van ruimte

Deze mooie tuinspiegel is met zijn diep bronzen kleur, perfect om uw tuin groter te doen lijken en voor het toevoegen van diepte aan kleinere ruimtes. Tuinspiegels worden steeds populairder vanwege hun vermogen om een illusie van ruimte te creëren. Het stevige metalen frame zorgt dit product sterk en duurzaam is en door de poedercoating is het bestand tegen roest en corrosie, waardoor het geschikt is om in alle weersomstandigheden en het hele jaar door buiten te laten hangen. De onbreekbare acrylspiegel is weersbestendig en zal in tegenstelling tot glas niet barsten en/of breken. Het cirkelvormige ontwerp is mooi en delicaat en zorgt voor elegantie en stijl in uw tuin. Deze spiegel heeft een diepe bronskleur, wat betekent dat het, gemonteerd op een muur of schutting, er perfect uit zal zien. Dit is zo'n tuinartikel waar u niet buiten kan.

Gepoedercoat Staal

Gepoedercoat staal is sterk en duurzaam omdat de poedercoating fungeert als een barrière die voorkomt dat water in aanraking komt met het staal. Het heeft dus de sterkte van staal met waterbestendige eigenschappen. Deze manier om metaal tegen corrosie en roest te beschermen is veel duurzamer dan lakken, omdat bij poedercoating er eerst één aaneengesloten laag poeder wordt aangebracht, dus zonder openingen, waarna het poeder in een oven aan het metaal wordt vastgebakken. Poedercoating wordt al jaren gebruikt voor fietsen en auto-onderdelen, wat bewijst dat het langdurig in staat is om staal roestvrij te houden. Het is dikker dan verf maar omdat het gemakkelijker is toe te passen, wordt poedercoating steeds vaker gebruikt om staal te beschermen tegen corrosie.

Acryl Spiegel

Terwijl glazen spiegels veelal traditioneel binnenshuis aangetroffen worden, is het niet altijd de beste oplossing voor buiten gebruik, zoals in een tuin. Acrylspiegels hebben een goede reflectie en versplinteren niet als ze door de wind omver worden geblazen of door spelende kinderen omver worden gestoten. Bovendien is acryl van nature waterdicht, in tegenstelling tot spiegels van glas, waar op de achterkant van de spiegel doffe vocht- en oxidatie plekken kunnen onstaan die de reflecterende werking verminderen. Acryl spiegels zijn in een tuin, dan ook een veel veiliger alternatief voor glas.

Decoratieve Tuinspiegel

Deze prachtige tuinspiegel zal zeker het hoogtepunt in uw buitenruimte zijn. Door de zorgvuldig ontworpen vorm heeft deze spiegel zowel de mogelijkheid om op te gaan in een landschap of om een aandachtstrekker te zijn, dit afhankelijk van hoe en waar u ervoor kiest om de spiegel te plaatsen. Gebruik deze spiegel om de mooiste plekken in uw tuin door de spiegel te laten reflecteren en te accentueren.

Ook interessant
 
Klanten Feedback
Score: 5/5 Vertalen

"The garden mirror looks beautiful, was thoughtfully packaged and came swiftly"

beoordeeld dinsdag 11 september 2018

Score: 5/5 Vertalen

"s.o. ---------------------------------"

beoordeeld donderdag 2 augustus 2018

Score: 5/5 Vertalen

"Très bel objet, et costaud en plus"

beoordeeld zaterdag 19 augustus 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Perfect, just like online image and a very good price. Bought as a present and if the recipient doesn't like it I will be delighted to keep it!"

beoordeeld zondag 5 februari 2017

Score: 5/5 Vertalen

"we really loved the mirror .....it was actually much nicer than the photo! looks lovely in our small garden thank you."

beoordeeld donderdag 7 juli 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Excellent"

beoordeeld donderdag 9 juni 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Seems very good quality. I love the mirror and looks great in the garden."

beoordeeld woensdag 1 juni 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Lovely garden mirror. Acrylic mirror as good as glass but lighter and safer. Looks more expensive than I expected. Makes a lovely feature."

beoordeeld dinsdag 5 april 2016

Score: 5/5 Vertalen

"The product was bought as a present and it looks good in the recipients garden. Think I would like one myself!"

beoordeeld zaterdag 16 januari 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Je l'ai positionné sur un des deux battants de la porte de mon cabanon en pierres et le rendu est d'un anachronisme épatant."

beoordeeld maandag 30 november 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1