Ronde Tuinspiegel met Metalen Bloemversiering - Ø43cm x D1cm

Code: DF8216
Ronde Tuinspiegel met Metalen Bloemversiering - Ø43cm x D1cm
< > < >
Ronde Tuinspiegel met Metalen Bloemversiering - Ø43cm x D1cm

Afmetingen

  • Diameter 43cm x Diepte 1cm
  • Gewicht 1.2kg

Eigenschappen
  • Sterk en robuust - metalen frame
  • Gepoedercoat frame - bestand tegen roestvorming en corrosie
  • Onbreekbare en weersbestendige acrylspiegel
  • Bloem vorm - decoratief en mooi
  • Zacht brons gekleurd - gaat mooi op in alle tuinen
  • Creërt een illusie van ruimte

Deze mooie op bloemen geïnspireerde spiegel is met zijn diep bronzen kleur, perfect om uw tuin groter te doen lijken en voor het toevoegen van diepte aan kleinere ruimtes. Tuinspiegels worden steeds populairder vanwege hun vermogen om een illusie van ruimte te creëren. Het stevige metalen frame zorgt dat dit product sterk en duurzaam is en door de poedercoating is het bestand tegen roest en corrosie, waardoor het geschikt is om in alle weersomstandigheden en het hele jaar door buiten te laten hangen. De onbreekbare acrylspiegel is weersbestendig en zal in tegenstelling tot glas niet barsten en/of breken. Het bloemmotief is mooi en delicaat en zorgt voor elegantie en stijl in uw tuin. Deze spiegel heeft een diepe bronskleur, wat betekent dat het, gemonteerd op een muur of schutting, er perfect uit zal zien. Dit is zo'n tuinartikel waar u niet buiten kan.

Gepoedercoat Staal

Gepoedercoat staal is sterk en duurzaam omdat de poedercoating fungeert als een barrière die voorkomt dat water in aanraking komt met het staal. Het heeft daardoor de sterkte van staal met waterbestendige eigenschappen. Deze manier om metaal tegen corrosie en roest te beschermen is veel duurzamer dan lakken, omdat bij poedercoating er eerst één aaneengesloten laag poeder wordt aangebracht, dus zonder openingen, waarna het poeder in een oven aan het metaal wordt vastgebakken. Poedercoating wordt al jaren gebruikt voor fietsen en auto-onderdelen, wat bewijst dat het langdurig in staat is om staal roestvrij te houden. Het is dikker dan verf maar omdat het gemakkelijker is toe te passen, wordt poedercoating steeds vaker gebruikt om staal te beschermen tegen corrosie.

Acrylspiegel

Terwijl glazen spiegels veelal traditioneel binnenshuis aangetroffen worden, is het niet altijd de beste oplossing voor buitengebruik, zoals in een tuin. Acrylspiegels hebben een goede reflectie en versplinteren niet als ze door de wind omver worden geblazen of door spelende kinderen omver worden gestoten. Bovendien is acryl van nature waterdicht, in tegenstelling tot spiegels van glas, waar op de achterkant van de spiegel doffe vocht- en oxidatie plekken kunnen onstaan die de reflecterende werking verminderen. Acrylspiegels zijn in een tuin, dan ook een veel veiliger alternatief voor glas.

Decoratieve Tuinspiegel

Deze prachtige tuinspiegel zal zeker een blikvanger in uw buitenruimte zijn. Door de zorgvuldig ontworpen vorm heeft deze spiegel zowel de mogelijkheid om op te gaan in een landschap of om een aandachtspunt te vormeh, dit afhankelijk van hoe en waar u ervoor kiest om de spiegel te plaatsen. Gebruik deze spiegel om de mooiste plekken in uw tuin door de spiegel te laten reflecteren en te accentueren.

Ook interessant
 
Klanten Feedback
Score: 4/5 Vertalen

"Product was as described"

beoordeeld vrijdag 24 maart 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Perfect, just like online image and a very good price."

beoordeeld zondag 5 februari 2017

Score: 5/5 Vertalen

"Lovely garden mirror, looks really good."

beoordeeld woensdag 10 augustus 2016

Score: 5/5 Vertalen

"Sehr gute Verarbeitung. Schöner Blickfang."

beoordeeld donderdag 21 juli 2016

Score: 5/5

"Heel mooi product"

beoordeeld maandag 27 juni 2016

Score: 5/5

"na verwachting"

beoordeeld woensdag 22 juni 2016

Score: 4/5

"Good"

beoordeeld dinsdag 1 maart 2016

Score: 5/5 Vertalen

"wie beschrieben und erwartet"

beoordeeld zaterdag 21 november 2015

Score: 2/5

"Het product ziet er op de site beter uit dan het in werkelijkheid is"

beoordeeld vrijdag 4 september 2015

Score: 5/5

"mooie spiegel, hij is heel licht maar ziet er robuust uit. hij heeft al redelijk felle stormwinden doorstaan :-)"

beoordeeld maandag 11 mei 2015

Toon meer

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles        1