Santorini Flame-verwarming op Gas - 10kW

Code: OL2206EU
Santorini Flame-verwarming op Gas - 10kW

Santorini Flame-verwarming op Gas - 10kW

Deze prachtige terrasverwarmer biedt een elegante manier om koele avonden in de achtertuin op te warmen, of het nu is bij een barbecue, tuinfeest, of gewoon ontspannen in een stoel en genieten van het uitzicht: dit product zorgt ervoor dat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten. Met een cilindrische vorm is deze verwarming voorzien van een centrale glazen buis, die de vlam gevangen houdt, waardoor deze danst en wervelt, en u sfeerverlichting brengt met een prachtig visueel effect. Dit product wordt aangedreven door propaangas, waardoor hij goedkoper in het verbruik is dan de standaard elektrische kachel, en wordt geleverd met een antikiepsysteem voor veiligheid.

Kenmerken

  • Gasaangedreven betekent dat hij goedkoper in het verbruik is dan elektrische verwarmingssystemen
  • Ontworpen om licht én warmte uit te stralen
  • Antikiepsysteem sluit de gasvoorziening af als het systeem omvalt
  • De Pyrex glazen buis is bestand tegen hoge temperaturen en is stabieler dan ander glas bij temperatuurschommelingen
  • Gemaakt van roestvrij staal voor een sterke en stevige constructie
  • Intrekbaar voor eenvoudige opslag
  • Beschermend scherm voorkomt contact met de hittecilinder

De Santorini Flame-verwarming is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal dat het product stevig en onbuigzaam maakt en ervoor zorgt dat het jaren meegaat. De verwarming heeft een grote cilindervormige buis gemaakt van Pyrex glas, dat veel beter bestand is tegen en stabiel blijft bij hoge temperaturen dan andere glassoorten, omdat het minder uitzet en krimpt bij temperatuurschommelingen. Deze glazen cilinder herbergt de ontsteker en beperkt de vlam, wat een mooi effect geeft en voor omgevingslicht zorgt. Wanneer de Pyrex cilinder niet in gebruik is, kan deze worden teruggetrokken in de stalen basis voor eenvoudige opslag. Het antikiepmechanisme zorgt ervoor dat het gas direct wordt uitgeschakeld als de verwarmer omvalt zodat er geen brand ontstaat.

Let op: deze verwarmer werkt op propaangas (niet meegeleverd). Gasflessen van 11kg zijn geschikt om voor deze verwarmer te gebruiken.

Afmetingen

Hoogte: 177cm x diameter: 52cm
Gewicht: 34,5kg
Warmteafgifte: 10kW
Warmtegebied: 10m²

Extra Opties
  • Hoes voor de Santorini Flame-verwarming
    Voeg Toe +
De geselecteerde optie worden toegevoegd aan uw bestelling

 

Een greep uit ons aanbod

 
1 to 6 (van 6 producten)    Bekijk alles    1